Egyik nap nézegettem leszbi történeteket és hát benne hagytam az előzményekben. Apám pont akkor keresett vissza valamit, és valószínű, hogy meglátta. Azóta olyan furcsak velem. Nem tudom hogyan közölhetném velük .
"Biszex lány vagyok" Nem feltétlenül, még csak 15 vagy, ha majd lesz 1-2 kapcsolatod ki fog alakulni.
2014. jan. 12. 18:03
2/12 anonim válasza:
Semmit nem kell mondj nekik! Ebben a korban valahol természetes, ha izgatnak az ilyen dolgok is(nem mindenkit, de nem baj) Engem is izgattak a lányok fiatalabb koromban, jó, most se hánynám össze magam egy nőtől, de nem is égek a vágytól. Nem lettem leszbikus. Majd, ha az leszel és egy nővel akarod összekötni az életed akkor elmondhatod, addig nincs értelme.
2014. jan. 12. 18:07
3/12 anonim válasza:
először is: az előző ostobaságokat ne vedd figyelembe..
másodszor. együtt érzek veled :( nekem is oda ültapám és előtte mindig mindent letöröltem, hogy még véletlenül se kerüljön semmi a szeme elé :o ez azért elég szomorú... úgyhogy ha tényleg meglátta, akkor ez talán lehet a beszélgetés kezdete.. lehet, hogy jobb is, hogy most rá lettél 'kényszerítve' arra, hogy el mondd nekik... persze hacsak nem olyanok, hogy kidobnának otthonról vagy ilyesmi de gondolom ennyire nem rossz a helyzet!!
ha nem akarod, ne mondj semmit, ha rákérdeznek akkor vagy hazudhatsz, hogy 'véletlen' rákattintottál vagy jobb esetben elmondhatod nekik az igazat.. nyilván te tudod melyik helyzet ideálisabb neked.. !
2014. jan. 12. 18:45
4/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.. eddig 8 baratom volt es 2 baratnom
2014. jan. 12. 18:51
5/12 anonim válasza:
Ejha kisanyám... Jobban aggódnék őseid helyében amiatt, hogy úgy cserélgeted az embereket magad mellett, mint a bugyogót szokás, mint hogy csajjal is kavarsz...
2014. jan. 12. 19:00
6/12 anonim válasza:
Hát... én tizenhárom és fél éves vagyok, pont abban a korban, amikor ugyebár mindenki mindenkibe szerelmes... szerintem még te is. Többet nem igazán írhatok tapasztalatlanságom végett, bocsánat ha nem segítettem /:
2014. jan. 12. 19:19
7/12 anonim válasza:
Mit jelent,h furcsa veled?
Nem lehet,h csak te èrzed így? Illetve ha erősen erotikus törtènet volt, akkor lehet csak azèrt nèz furcsán rád,mert rájött h az ő kis lánya is valószínűleg masztizik,èlvez. Nagylány lett. ès ezt nehezen dolgozza fel.
2014. jan. 12. 19:33
8/12 anonim válasza:
Jesszusom, még nagyon gyerek vagy ahhoz, hogy ilyeneket olvass, naná, hogy furcsán néznek rád.
2014. jan. 12. 20:24
9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok éretlen. Mostanában kicsit sz*rul állunk . Egész nyáron dolgoztam /illegálisan/ a családi vállalkozásunkan. Felnôtt vagyok csak papìron nem.
2014. jan. 13. 19:37
10/12 anonim válasza:
Amíg bizonygatnod kell, hogy márpedig te felnőtt vagy, addig vagy leginkább gyerek. Szép dolog dolgozni, de majd ha a szarosbugyogót te mosod, meg a paprikáskrumplit te főzöd, de minimum, hogy benő a fejed lágya, és nem futrinkálsz emberről emberre, na majd akkor talán felnőttnek mondhatod magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!