Hogy mondhatja valaki a kisbaba korú unokájára, hogy csúnya?
Most komolyan azért lepontoztatok mert azt mondtam minden kisbaba gyönyörű???? Hát gratulálok...
,,Szerintem meg minden kisbaba gyönyörű!! Nincs annál szebb mikor rám mosolyog egy kisgyerek!!"
Egy valamit jegyezz meg.
Ha egy gyerekre hirtelen azt mondják elnyújtott szavakkal, hogy
"olyan aranyos a gyerek" és közben észre veszed hogy az illető nyelt egy nagyot, vagy nem néz rád, akkor ennek a mondatnak az őszinte értelmezése ennyi: "júj de kis csúnya egy a gyerek" Csak hát az emberek zöme tapintatos..
Ez így volt 30 évvel ezelőtt- 15 évvel ezelőtt, és napjainkban is. Van ami sosem változik..
Kérdező
Nem hinném,hogy valójában csúnya a babád,és neked ezt nem is kell elfogadnod.Természetes,hogy neked gyönyörű.De.
Lehet egész nap mást se hallani tőletek(nagymama,apa,anya...),hogy milyen szép,milyen gyönyörű....mert elfogultak vagytok.Ez természetes.Nagypapa meg tisztán lát és észrevette annyira nem is szép.És ezt ki is mondta.Nemtudni miért.Lehet unta a szitut és tudta,ha ezt mondja abbahagyjátok.Mert tény és való,hogy baromi unalmas mikor mindenki ajnározza a babákat.
Neked szép lesz mindig akár mi lesz vele,de abba bele kell törődnöd,hogy nem mindenkinek lesz az az élete során.El kell ezt fogadni.Nem vagyunk egyformák.De legalább tudod,mit gondol a papa,és inkább azt vedd figyelembe,hogy nem kétszínűsködik.Még ha 7 hónapig azt is tette.Bár benne van a pakliban,hogy picinek még tetszett neki most meg épp nem.Van ilyen.Lehet fél év múlva meg ő hozza fel,hogy csoda szép.Akkor meg nem szabad nekitámadnod ezzel a sztorival ami most volt.Változik az ember véleménye.
27-es vagyok megint
Nyugodj meg és ne kattogj ezen.Kár elrontani az ünnepeket ilyennel.Lehet tényleg a papa is megbánta már,nem tudhatod tényleg.
Boldog Karácsonyt Nektek és a picinek :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!