Van visszaút, ha egy anya elhagyta a gyermekeit?
Felvenni az apával a kapcsolatot?????
Miért?2évig nem is tartottad velük?Nem voltál kiváncsi a gyerekeidre 2évig?Össze tudtál pakolni és elmenni?Milyenek voltak az éjszakáid???
Én is depressziós voltam,nekem sem volt segítségem,de nem hagytam el a gyermekeimet!!!
Elszúrtad e?Te mit gondolsz?Megérdemlik a gyerekeid,hogy most "anya" beköszönjön,jé itt vagyok,megjöttem!!!
Maradj a fenekeden!Úristen!!!!!!!:@
Valóban elszúrtad. De azért beszélhetsz a gyerekek apjával.
Ő tudja eldönteni, hogy mennyire viselné meg a gyerekeket a jelenléted.
Legalább most törődj a gyerekek érdekeivel, ne magaddal.
Két fiam van nekem is. Négy évig depressziós voltam, nagyon nehéz időszak volt, megértem hogy mit éreztél. Nem mentem el, de nem vagyunk egyformák, máshogy reagálunk betegségekre, máshogy kezelünk helyzeteket, így abszolút nem ítéllek el.
Sosincs késő. Ha jól értem, a legidősebb gyereked most 3.5 éves. Kicsi még, ki tudsz vele alakítani egy normális viszonyt. Próbáld meg mindenképp, mert a gyerekeknek is jobb lesz, ha megismerik az anyjukat, és neked is jobb lesz, hogy nem mentél el a lehetőség mellett.
Ne támadd le őket, egyszerűen nyíltan és őszintén beszélj a volt férjeddel a problémákról, mondd el a miérteket, és először csak vele közösen találkozz a gyerekekkel. Fokozatosan, óvatosan közelíts hozzájuk, mert nagyon nagy trauma lenne nekik ha újra eltűnnél az életükből.
A volt férjed, és a környezeted nyilván nem fog repesni az örömtől, főleg ha volt férjednek új élete lett, de ez ne ijesszen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!