17 évesen elkényszeríthetnek a szüleim egy olyan táborba, ahová nem akarok menni?
Egyrészt van joguk,hiszen náluk lakom,ők tartanak el,és még nem vagyok nagykorú.Másrészt viszont meg nem értem,hogy mi a csodának kell engem akaratom ellenére egy olyan táborba kényszeríteni,ahova semmi kedvem menni.Főleg úgy,hogy 40 000 Ft-ba kerül.Ha nem megyek,akkor én boldog leszek,ők meg spórolnak értelmesebb dolgokra.Ez sokkal ésszerűbb lenne szerintem..
Ráadásu kicsit megalázó,hogy 17 évesen semmi szabad döntésem nincs.
Egyébként ez egy hip-hop(tánc) tábor.A hely színvonala elég alacsony(pedig nem vagyok kényes),másrészt az egész arról szól,hogy mindenki naponta részegre issza magát.Tavaly ugyanez volt,a táncokatatáson kb. senki sem vett részt,vagy csak beültek és röhögtek a tanulók mozdulatain.Az oktatókat csak a pénz érdekli,a többit lesz*rják.Ismerőseim sincsenek ott,ráadásul a legtöbb tag elég primitív ismerősöket hoz,akik csakis az ivásért mennek le..(khmmromákkhmm)
Szerintetek elkényszeríthetnek a szüleim,vagy nincs joguk,ha én nem akarom?
17/F
Miért ragaszkodnak a szüleid, hogy pont abba a táborba menj?
Elvileg azt kell csinálnod, amit mondanak, de ép ésszel nem értem, miért kell 17 éves gyereket olyan táborba küldeni, ahova nem akar menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!