Hogy lehetnek ilyen bunkó szüleim?
Figyelt kérdés
Az öcsém sikeresen feltelepített egy keyloggert a gépükre. (Nekem sajátom van.) A vírusirtó nem találta sehol, szóval kaptak egy új op. rendszert. Mivel a gépük ritka sz@r, ezért sokat bajlódtam vele. 2 órát töltöttem csak azon, hogy feltelepüljön az illesztő program. Erre megjön muterom. Ő teljesen tisztában volt hogy az öcsém miatt kellett újra telepíteni. De mit mond: "Hülye gyerek, miért cseszted el a gépet?" De mikor elkezdtem mondani neki, a második szó után azt mondta, hogy kuss. És mi a büntetésem? Elveszi a gépemet(amit nem hagyok), és meggyet kell szednem. (De rengeteget). szóval fel lettem állítva a félig kész géptől. Még én voltam a rendszergazda. Erre öcsém akar valamit telepíteni, valamilyen hülye játékot, ami tuti nem futna el a gépen. Az meg elkezd árulkodni, hogy én vagyok rg.. Megjegyzem az a windows egy hónapos se volt. Erre meg muterom azt mondja, hogy ő legyen a rg.. Én mondtam neki, hogy ez volt az utolsó telepítésem a gépükre. Erre azt mondja, hogy lesz@rom. És engem okolt, hogy az én hibámból lett rossz a gép. És még ő van felháborodva. Most milyen az ilyen szülő?2013. júl. 3. 18:56
1/16 anonim válasza:
Gyakori. Szarik a fejedre. Az enyimek is ilyenek. Egyet tehetsz: mielőbb önálló leszel és elhúzol a gennyes f@sszba.
2/16 A kérdező kommentje:
Pontosan így fogok tenni. Amint befejeztem a gimit. Keresek állást, és megyek albérletbe.
2013. júl. 3. 19:02
3/16 anonim válasza:
Hát, legközelebb ne tegyél neki szó nélkül szívességet. Majd viszik minden szarért szervizbe és kész. Már, ha nem tudnak megkérni téged arra, hogy csináld már meg, amit öcséd elcseszett. Egyébként, ha lesz gyereked, sose büntesd meggyszedéssel és más munkával, mert utálni fogja. Az ilyen dolgokat együtt kéne csinálnod minimum az öcséddel, és nem büntetésből, hanem csak azért, mert le kell szedni a meggyet, különben ott rohad el a fán, meg alatta... Az, hogy hogy lehet ilyen... Biztos sz.r gyerekkora volt.
4/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk ja, szär gyerek kora volt. De a gyerekével akkor sem kell ilyennek lennie.
2013. júl. 3. 19:07
5/16 A kérdező kommentje:
Most kivételesen fontos volt. Mert ha megszerzik a bankkártya kódját, akkor az bukta.
2013. júl. 3. 19:08
6/16 anonim válasza:
Felraksz egy képernyő billentyűzetet, amin egérrel kell nyomni a betűket, akkor a leütést hiába követik...
7/16 anonim válasza:
túlkomplikálod. most csak dühös vagy, tuti, hogy majd elmúlik. nem érdemes haragudni a szüleidre, hidd el! ők szeretnek téged, lehet, hogy anyukád ma kicsit idegesebb volt a kelleténél, de ez nem csak veled fordul elő.
8/16 anonim válasza:
Telepíts fel a gépre egy Linux-ot.
Csak úgy viccből.
9/16 A kérdező kommentje:
Na jó, most hagyjuk az informatikát. :D A notebookomon linux van. Tiszta jó meg minden. De a muterom azt mondja, hogy az szär, neki nem kell.
Ez igazából mindennapos eset.
2013. júl. 3. 19:17
10/16 anonim válasza:
Linux sz4r.Ó édes istenem.Pedig de jól el tudnék játszani egy kalival a gépén... :D
Félretéve a viccet.Nem olyan könnyű ám egyedül megélni.Sajnos a szülők tudják ezt és ki is használják.Én is megkaptam az amíg a házamban laksz azt teszed amit mondok szöveget.ha nem tetszik lehet menni a zucccára :D
De szar ez.Ne foglalkozz velük.használd ki,hogy eltartanak és tanulj,szerezz menő munkát.Sok kitartás kell hozzá és nem meg 1 év alatt...Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!