Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért védi a párom anyámat?

Miért védi a párom anyámat?

Figyelt kérdés
Anyám kikészít, mindenbe beleszól szinte utálom. Ma csúnyán összevesztünk és a párom még őt védi. Azt mondja, hogy ne beszéljek vele csúnyán mert akkor megver. Mit tegyek?
2013. jún. 20. 21:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
lehet több van köztük mint köztetek....figyelj oda jobban rájuk, lehet több időt töltenek együtt mint te azt gondolnád
2013. jún. 20. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Hol élsz Te? Sárkányok között?

Mi az, hogy megver a párod? Egyébként meg tényleg ne beszélj csúnyán anyáddal!

2013. jún. 20. 21:43
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Megver? Egybol cuccolnek is. Hany evesek vagytok, 12?
2013. jún. 20. 21:46
 4/13 A kérdező kommentje:

A párom allergiás az ilyesmire.

1-es. Te normális vagy???????

2013. jún. 20. 21:49
 5/13 anonim ***** válasza:
24%

Sok leszűrhető abból, ahogy valaki az anyjáról, anyjával beszél. Hogyan, mennyire tiszteli azt, aki a világra hozta, felnevelte. Ebből tud a párod is következtetni, akár a kettőtök közös jövőjére is.

Mert ha anyádat nem tiszteled, csúnyán beszélsz vele, aki annyit tett érted, akkor párod feltételezheti, majd ez lesz az ő sorsa is, ha nem tettszik neked valami.

Mit tegyél? Beszélj szépen anyáddal! Főleg, ha nem akarsz verést.

2013. jún. 20. 21:57
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
1-es voltam, most mondtam volna azt h ha az én párom csúnyán beszélne az anyjával akk már nem lennének fogai. ezen nem kell meglepődni h ilyet mondott neked, nekem mondanom se kell, ő tiszteli az anyukáját
2013. jún. 20. 22:03
 7/13 A kérdező kommentje:
De egyszerűen kikészít. Mindenbe beleszól. A páromnak nincs joga ilyet mondani...
2013. jún. 20. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Jó lenne ha a rózsaszín felhőcskéken kívül mást is látnátok.. nem minden anya szent, szülni bárki képes. Képzeljétek, van olyan szülő, aki abban leli örömét, hogy kikészíti a gyerekét. Nekem pl 7 évesen pszichológushoz kellett járnom mert állandóan sírtam mert nem értettem hogy miért utál anyám. Egyébként ha a barátom beleszólna abba hogy milyen a viszonyom anyámmal nagyon elbeszélgetnék vele hogy semmi köze hozzá, ha pedig azt mondaná hogy pofán ver tenném is ki a lakásból.
2013. jún. 20. 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem a párod csak jót akar, békét akar köztetek.

Figyi az én barátnőm annyira rosszba volt az anyjával hogy még 17 évesen megkérte hogy írassa be egy kollégiumba, akkor az anyja beíratta őt hogy megszabaduljon tőle. Pedig nem lakott messze az iskolájától busszal kb 30 perc volt az út. De felvették a kollégiumba és még érettségi után is bent maradhatott persze fizetnie kellett. Amikor OKJ-s képzésre ment mellette dolgozott is diákként ekkor ismertük meg egymást. Persze hazajárt az anyjához de ritkán, én meg ugye be lettem mutatva az anyjának mert így 2-3 hetente eltudták egymást viselni, akkor én mindent megtettem azért hogy végre jobban kijöjjenek egymással. Beszéltem külön az anyjával erről, a párommal is beszéltem már, amikor az anyját elhordta minden félének akkor ugyan az jött le hogy én védem őt, de én csak jót akartam nekik ezzel. Aztán sikerült leültetni végre őket a nagy összebalhézás után és tisztázták a dolgokat az én segítségemmel persze. Kibékültek egymással, olyan szinten hogy az anyja nem szól már be többet neki, plusz mindenbe segít neki és már a barátnőm vissza is költözött hozzá.

Nagyon hálásak nekem mindketten ezért és már fel is ajánlotta az anyja hogy akkor költözzek oda én is, és megkapjuk a tetőtéri lakást ahol lakhatunk, külön lakrész minden külön van, rezsi lenne a közös és ennyi.

2013. jún. 20. 22:24
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
azta ez aztán nagy pofájú pasi
2013. jún. 20. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!