Két vagy több gyerekes szülők! Őszintén, van a gyermekeid között kedvenced?
Szia! Nekem 2 gyermekem van, lány és fiú.
Őszintén: nincs kedvencem, nem szeretem jobban egyiket sem a másikánál! MÁR! Volt idő, bevallom, mikor a fiamat jobban favorizáltam, de ez már megszűnt, és egyformán imádom őket!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ezt a kérdést Te tetted fel?
Attól függetlenül, hogy én egyke vagyok a barátaimnak voltak testvérei és sajnos igen. Azt kell mondjam, hogy vagy a kisebb vagy a nagyobb az akivel a kedvesebb, gondoskodóbb, többet foglalkozik vele. És én tök kívülálló voltam az egészben. Lehet, h jobb is, h nincs tesóm, mert így se foglalkoztak a szüleim szinte semmit velem, ha tesóm lett volna minden szar lettem volna valszínű...
nincs kedvencem.mindegyiket másért szeretek.
és igyekszem ugyanazt megadni mindegyiknek,hogy még csak véletlenül se érezzék úgy,hagy bármelyikük is a "kedvenc"!
és ha rosszat csinálnak,akkor a büntetést sem úszhatja meg egyik sem..
Èrdekes ez a dolgo igaz?
Szülök: nincs kedvenc gyerekem.
Gyerek: testvéremet jobban szerette anyukám, ö volt a kedvenc. ès amikor a testvér megszólal ugyan ezt mondja. Még egyetlen egy olyan válasz sem jött, hogy engem szeretett anyukám jobban. mindig a testvért szereti jobban az anyuka igaz?
Én is feltettem a kérdést, de szülői szemszögből ne várj más választ, mint nincs kedvenc gyerekem, mindegyiket szeretem csak másképp... KAMU!
HA így lenne akkor pl egy 12 és 14 gyerek közt nem tenne legalább otthon különbséget, hogy hétvégén te fent maradhatsz te meg nem. Az megint más, hogy egy 14 éves nyilván elmaradhat pl este 9-ig, de 12 évesnél mondjuk 7 a határidő.
Vagy mikor nagyobbak: Egyiket jobban támogatják anyagilag, másikat nem. Csak az egyik örököl. És itt nem drogos emberekről van szó, mert nyilván, ha drogozik vagy beteg akkor annak minek pl lakás, ha elszívja az árát ha meg olyan beteg nem tudja használni. Na de ne bonyolítsuk tovább, a kedves szülők úgyis letagadják, még azt is, hogy a fű zöld, ha épp az kell!
Hidd el, hogy itt egy szülő sem fogja bevallani, hogy van kedvenc gyereke akit sokkal jobban szeret, mint a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!