Mit szólnál hozzá ha a 16 éves lányod egy 22 éves pasival járna?
Ez még a pont belefér különbség ebben a korban,nyugi.
(ha meg tanul a fiú,akkor végképp nem lesz ebből gond)
Hát van az a pasi, akit oda engednék hozzá, de alapból sajnos nem sok ilyennel találkoztam.
Mindenképpen elbeszélgetnék a fiúval (lenne valami közös program pl.: pecázás, és kiderülne, hogy ki ő), vagy szereznék róla információt valamilyen más úton módon.... ahogyan ezt tettem a lányaim jegyeseinél is. :)
45 ffi
Egyrészt 16 évesen nem is nagyon lehet valaki bulizós fajta, elvégre a bulihelyekre elvileg 18 alatt be se mehetnél...
Szerintem amúgy a korkülönbség nem gáz, kérdés, hogy az életmódotok mennyire hasonló.
Ezzel még nincs baj én szerintem. Az nem gond ha van köztük 6 év különbség, meg én azért örülnék ha a lányom egy komolyabb érettebb pasival járna aki jó példát mutatna neki.
Igaz nem vagyok még szülő, de engem ez nem zavarna.
Mi a probléma? Szerintem minden pont jó.
Túlvagy az első...őőő..nehézségen, aztán már nem lesz para.
A szüleid díjazni fogják, hogy jól döntöttél..
jól döntöttél?
(..mertugye..jól ápolt, nincs tele tetkóval, orrában nincs karika, fényes a cipője, halkszavú, nem b*zdmegezik, és nem bunkó..)
Kicsit azért tartok tőle. Jó, mondjuk ha behozom vagy valami biztos nem lesz az, hogy takarodjál ki meg nem fogják elküldeni csak nem tudom, hogy mit gondolnának vagy mondanának utána nekem. Egyszer tesóm találkozgatott egy 30 év körüli pasival és a szüleimnek ez nem tetszett. Mondjuk az kicsit más, mert tesóm akkor 19-20 volt. A szüleim között is csak 2 év van.
Amúgy normális gyerek, nincs baj vele. Szeret viccelődni, kedves, figyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!