Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Atlagos nagymama az ilyen?

Atlagos nagymama az ilyen?

Figyelt kérdés

Nem titkolom anyosomrol van szo. Nem akarok en egy rossz szot sem mondani ra. Egyszeruen arra vagyok kivancsi, ilyen lenne egy atlagos nagymama?

Kb. 300 km re lakik. Evente 3-4 alkalommal jon 2-3 napra. Nyugdijas, nem oreg, nem dolgozik, nincs eu problemaja. 59 eves. Szoval nem 70 eves nehezen mozgo nenirol van szo.

Nem izgatja, hogy lassa havonta legalabb az unokait, de a ferjemnek mindig fel kell hivnia skypon, szoval naponta beszelnek. Nyaron a ferjem leviszi hozza 2-3 alkalommal a nagyobb fiunkat, ezzel o beeri. Nem izgatja, hogy a kicsit nem latja. Egesz nyaron otthon ul a net elott es eszebe nem jutna nehany uveg befottet elrakni, hogy legalabb azzal segitsen a gyerekeinek. Soha nem kaptam tole semmit, ill. Egyszer egy tusfurdot. En mindig kuldok ferjemmel neki csomagot, ha odamegy. En nem megyek, mert utolso terhessegem alatt osszecsiptek ott a bolhak. Nagy fiamat sem szivesen engedem, de nem akarom ezt sem tole sem ferjemtol megvonni. Menjenek csak! Most is terhes vagyok, de mintha nem is lennek. Soha nem erdeklodott, hogy vagyok. Segitseget nem kaptam tole eddig semmit! Ha idejon ki kell szolgalni es ugy kellett neki konyorogni, hogy zuhanyozzon le naponta.

Falun el es falusi asszony. A portaja nincs rendben tartva. Az a lenyeg, hogy a szamitogepe mukodjon.

most tenyleg igy kell viselkedni egy nagymamanak??? Vagy csak szerintem furcsa.

2015. júl. 25. 08:33
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
57%
és most jobban érzed magad, hogy elsírtad a bánatod anyósodról?
2015. júl. 25. 08:36
 2/37 A kérdező kommentje:
Igen! Kosz az offot! :) mi masra is szamithattam?
2015. júl. 25. 08:39
 3/37 anonim ***** válasza:
49%
Én sem tudom mire számítottál kérdező..
2015. júl. 25. 08:45
 4/37 anonim válasza:
60%
Egyáltalán ne hidd ,hogy csak szerinted furcsa! Egy normális nagymama nem így viselkedik!!! Sajnálom,hogy ilyen anyósod van,de hidd el nem te vagy az egyedüli aki így járt! Az én anyósom is ilyen,bár nem ilyen durván azért,de ő is egy elviselhetetlen némber! Ugyenez a szitu,hogy méd simán dolgozhatna rendesen,csak büdös neki a munka,plusz az unokáiról se érdeklődik szó szerint semmit! És anyának se való,amit a férjem mesélt,hogy milyen volt régen,meg amit most látok,hát.... Szóval nyugi,van aki átérzi a helyzetedet,és ne foglalkozz olyanokkal,mint az első válaszoló,ő szerencsés hogy nem ilyen helyzetben van ezek szerint!! :)
2015. júl. 25. 08:47
 5/37 A kérdező kommentje:

Valaszokra. Igen, normalis. Biztos csak kotozkodo meny vagyok...

nem, nem atlagos, mert a legtobb nagymama nem ilyen.

ilyesmikre...

2015. júl. 25. 08:48
 6/37 anonim ***** válasza:
92%

Én semmi problémát nem látok. Szerinted van a nyugdíjas nagymamának minden hónapban pénze vonatjegyre?

"Ha idejon ki kell szolgalni es ugy kellett neki konyorogni, hogy zuhanyozzon le naponta. " Valószínűleg érzi, hogy zavar téged, akkor meg végképp nem értem minek kéne többször menjen.

Nincs igazad.

Ha meg befőttet akarsz, csinálsz magadnak.

2015. júl. 25. 08:50
 7/37 A kérdező kommentje:
4-es! Koszi! Amugy nem bantott o soha! Soha nem szolt be, nem oktatott ki. Egyszeruen csak olya, ahogy leirtam.
2015. júl. 25. 08:50
 8/37 anonim ***** válasza:
92%

Ez tènyleg ùgy hangzik, mintha panaszkodni szeretnèl.

De...azèrt gondolj bele, 300 km az nem itt van. Mi csak 30 ra lakunk a szūleimtől, de azt az utat is meg kell szervezni. Azt honnann tudod, hogy hogyan èl? Van hosszulàtò tàvcsöved? Biztos neki sem könnyű, hogy ennyire tàvol vannak az unokài tőle. Ne vàrd hogy papucsban àt ugorjon hozzàd megkèrdezni, mi van veled. Költözzetek a közelèbe, ha hiànyzik. Gondolom nem ő ment el a vilàg vègère.

2015. júl. 25. 08:51
 9/37 anonim ***** válasza:
96%

Miért te érdeklődsz utána? Ja, írtad is hogy nem. Ez valahol oda vissza működik. Lehet hogy latja rajtad is hogy lesz@rod, eszedbe sem jutna a csaladoddal együtt meglátogatni öt, ezért ő sem szívesen jön.

Az én anyósomnak van egy büdös dög kutyája, óriási 50 kilós, a nyakamba ugrik, osszekoszol, harapdal, mert nincs nevelve. De neki ő a mindene, az unokáknal is jobban szereti, kb olyan fontos mint a tiednek a számítógép. Utálom ezt a kutyát, legszívesebben nem mennek oda miatta, mert róla szól ott minden, de muszáj vagyok elviselni.

2015. júl. 25. 08:52
 10/37 Költőnő? ***** válasza:
89%
nyilván az igénytelenség és a lustaság nem normális, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Ő nem ilyen nagymama, ő egy ilyen ember. Anyám is hasonló kaliber, úgysem változnak meg soha. Kár idegeskedni rajta.
2015. júl. 25. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!