Miért utálnak a barátom nagyszülei?
Mi a bajuk veled?
Hát az,hogy visszaszóltál!
Nem probléma,ha nagy az egód,de akkor azt ne más nyakán gyakorold!
Akkor itt lehet a gond (hogy konzervatív felfogásúak). Szerintem még gyerekeknek tartanak titeket, és meg ne haragudj, de nekem is túl korainak tűnik még ez a nyaralgatás :S A nagymama még úgy tekinthet az unokájára, mint egy kisfiúra, és ezért nézheti rossz szemmel, hogy barátnője van..ez részben érthető, részben hülyeség. Nem volt ilyenről szó?
második vagyok.
Az após mit szólt ehhez? Neked adott igazat?
Ha mindenki ellened van sajnos nem tudsz mit csinálni. Soha ne kérd a szerelmed, hogy álljon ki melletted a családja eellen. Erre egyszerûen nem kérheted. Vagy megteszi magától, vagy nem. Annyit tehetsz, hogy megmondod a barátodnak, hogy te ûgy érzed a családja nem szeret téged és ezért nem nagyon szeretnél velük találkozni. Remélem megoldódnak a gondok. Régóta vagytok együtt? Ne lehet, hogy azért nem szeretnek, mert még fiatalnak tartanak titeket egy kapcsolathoz és mondjuk féltik a fiú tanulmányait? Csak találgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!