A családodban/ismerősi körödben tűnt el valaha valaki?
Figyelt kérdés
Mi történt? Előkerült az illető? Hogyan élted meg?
Mindezek a kérdések most fogalmazódtak meg bennem, hogy láttam a Discovery-n az Eltűntek c. műsort. De már többször láttam hasonló műsort, izgalmasnak emellett szörnyűnek találom. Nagyon szörnyű lehet a hozzátartozóknak.. el se lehet ezt képzelni..
Az ismeretségi körömben évekkel ezelőtt, talán már 10 éve is van. eltűnt egy 45 körüli nő. Egy utcában laktunk akkor, családja volt, 2 lánya és férje, normális anyagi körülmények között éltek. Eleinte nem is tudtam róla csak azt láttam, hogy villanyoszlopokon meg a városban itt- ott kiragasztották a képét, meg hogy eltűnt. Aztán a képek eltűntek és a nő azóta sem került elő. A lányai már felnőttek olyan harminc körüliek lehetnek, róla azóta semmi hír. Pár évvel ezelőtt összerakták a helyi újságban az eltűntekről írt cikkeket és, hogy azóta kiről mit tudtak meg. Erről a nőről semmit.
Hová tűnnek ezek az emberek??
2010. júl. 3. 17:30
2/41 anonim válasza:
Igen, anyukám rokona tűnt el pár éve, egy idős 80éves bácsi. Memóriazavarai voltak, baj volt az elméjével. Pár hónappal később találták meg, egy tőlünk 70km-re lévő erdőben, levelek alá temetve. Sajnos már nem élt.
2010. júl. 3. 17:33
3/41 anonim válasza:
anyukám akárhányszor nézi a csellengőket mindig hív h megvagyok e,jól vagyok. És ha én nézem akkor mindig szorongok,és aggódok a csaláádtagjaimért
2010. júl. 3. 17:37
4/41 anonim válasza:
Egy kollegám tűnt el. A család kerestette, mindenütt felhívásokat tettek közzé,mert a rendőrség csak 72 óra után kereste volna. 3 hómap után találták meg egy közeli településen,halottan. Soha nem derült ki,hogy miért ment oda,vagy mitől halt meg.
2010. júl. 3. 17:41
5/41 anonim válasza:
Egy lány tűnt el, aki az utcánkban lakott. A szülei mindenütt kerestették, még jóshoz is elmentek, aki azt mondta, hogy valahol fogvatartják. Egy héttel később a kerti kútban megtalálták.
2010. júl. 3. 17:50
6/41 anonim válasza:
Kb húsz évvel ezelőtt történt: egy fiatal lány eltűnt, mert a szülei nem engedték, hogy az udvaroljon neki, akit szeretett. Egy tó partján aztán megtalálták a cipőjét, így azt gondolták, hogy beleugrott a tóba. Átkutatták búvárokkal, de semmit sem találtak. Két hét múlva abban a kútban találták meg a holttestét, amiből a falu lakosai ittak nap mint nap. Valószínű valamibe beleakadt, hogy nem tudott hamarabb feljönni a holttest.
Tudom, bizarr, én is borzongok akárhányszor meséli édesanyám...
2010. júl. 3. 17:53
7/41 anonim válasza:
Igen, én. Idegösszeroppanást kaptam a "családom" miatt, megszakítottam velük minden kapcsolatot, címet, telefonszámot, munkahelyet, mindent megváltoztattam. 4 év múlva "kerültem elő". Az említett 4 év alatt sehol nem kerestettek (rendőrségen se), csak kb. 1,5 év elteltével írtak egy üzenetet iwiw-en egy barátomnak, aki megkérdezte, hogy akarom-e hogy kiadjon rólam bármit is, nem akartam, így nem mondott semmit nekik.
2010. júl. 3. 17:54
8/41 anonim válasza:
17.54 folyt.:
Hogy hogyan élték meg? Kb. lesza.rták. Faterom állítólag 2-3-szor velem álmodott, ennyi.
2010. júl. 3. 17:56
9/41 anonim válasza:
Régi barátom tűnt el, de mert úgy volt, hogy ki kell utaznia külföldre, egy darabig nem keresték. Aztán a család is kutatott utána, a munkahelyi főnöke is. Végül néhány nappal később egy erdei mély szakadékban találták meg holtan. A lánya ismerte fel, bár az arca felismerhetetlen volt, de a gyűrű, óra az övé volt, ez biztos. Hogy mi történt vele valójában, az soha nem derült ki.
2010. júl. 3. 17:57
10/41 anonim válasza:
17.54
Hát ha ilyen a családod,akkor jól is tetted h "eltüntél"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!