Most ezért k*csög vagyok, és nem szeretem? Ő érdeke is.
Páromon van igy is 30kiló felesleg (195centihez 105-110kiló),közöltem,hogy ha 120 felé megy,kereshet mást...(80 kiló volt még pár éve)
erre ő ahelyett,hogy tornázna velem,meg kevésbé hizlaló kajákat enne (ha főzeléket csinálok képes mekibe menni vagy pizzátrendelni),csak duzzog...
Hogy nem lehet megérteni,hogy ha már az nem érdekli,hogy egészségügyi problémái lettek ettől,akkor érdekelje legalább a külseje?
(nem izmos szépfiúra vágyom,csak zavaró,hogy huszonévesen a 3.emeletre gyalog nembir feljönni,igy a 40et se éri meg).
Drasztikus lettem volna ezzel?
imádom,de már nemtudtam jobbat kitalálni...
Pillanat, gondolkodom melyik hangzik jobban....
Szívem, gyere velem bringázni/túrázni/sétálni/úszni, jót tenne mindkettőnk egészségének!
vagy a Keress mást dagadék!
hmmm...fogós kérdés ;)
kb másfél éve probálom rávenni,hogy mozogjon,egyen kevésbé hizlalot,probáltam a hiusáságára hatni,ugy főztem,mint a kisgyereknek szokás,hogy megkivánja a zöldségeket is,de semmi...
ezért...
Xar ügy.Valami szórakoztatóbbat kell kitalálnod, amivel fogyhatna. Foci, tenisz, asztalitenisz..Ilyenek.
Tea fogyasztása is jó volna. Azzal lehet, hogy meglátszana a változás és akkor nyerne erőt.
a mindent porbáltam ténylegesen azt jelenti hogy mindent probáltam,de semmi neki tetsző sportot nem tudtam mondani,még a közeli cukrászdába se hajlandó lesétálni,inkább fizet 200al többet és felhozatja...
teát adtam neki,2 szabadnap lett az eredménye,azóta nem iszik teát,mert "megmérgezem":D
tényleg nem tudom mit kelene,mert ezn kivül imádnivaló,és elég régóta együtt is vagyunk
Hát megértelek, és NEM vagy k.ö.cs.ö.g.! Hiszen igenis zavaró, amikor a párod, nem törődik az egészségével és nem gondol a jövőtőkre!!! Én is ebben a helyzetben vagyok!!!!
És zavaró amikor te kell unszoljad, mivel nem érdekli egyáltalán. És akkor ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy van közös jövőjük?? Igy milyen példát fog majd mutatni a gyerekinek...?!
Szóval ez van... Sajnos, szúrkolok, hogy sikerüljön.
-előző-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!