Szerintetek rossz vagyok?
anyám szerint meg élet társa szerint gonosz vagyok meg rossz semmire nem vagyok használható ..
Pedig Van egy tesóm ő lány nagyon nagyon szeretem mindent megteszek neki és megvédem úgy gondolom nem kéne még 16 évesen dolgoznom.. középsuliba járok összegébe 3,5 az átlagom nem nagyon csinálok semmi olyat ami rossz lenne olyanért is én kapok amiről nem is tehetek.. próbálok segíteni mimnél több embernek. de most is ellökött az akin segíteni szerettem volna.. mert olyan szomorú volt.. anyámtól sokszor hallom.. bár csak meg se szült volna stb meg hogy rossz vagyok meg utál ,... azon gondolkozom kivetem magam egy autó elé.. talán akkor jobb lesz a világ ?
öngyilkosságra ne is gondolj!!
anyukád biztosan ideges és azért mond ilyeneket.biztos nem gondolja komolyan.
ha nem teszel rosszat akkor én sem értem mi baja lehet anyukádnak.
próbálj neki segítenia házimunkában.beszélgess vele sokat.és talán így ,egoldódnak a problémáid. :)
drukkolok neked
Jaj te szegény, neked is jobb lenne egy normálisabb anyu!
Próbáld túltenni magad rajta, de kérlek, hogy ne felejtsd el felnőtt korodra, hogy a gyerekedet szeretni kell, és türelmesnek kell lenni vele.
A világ így teljes, hogy te is benne élsz.Próbálkozzál kevésbé venni a szívedre a bántásokat, ezek edzik erőssé a jellemet, hogy jó ember legyen belőled.
Szeresd a testvéredet, később találsz még valakit, akit szintén szerethetsz.Így már többen lesztek egymásnak.
Bár lehetetlen, de 5-6 év múlva jó lenne tudni, hogy megváltozott az életed, mert magad alakítottad, és sok örömöd telik benne.
59N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!