Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barát az ilyen? Lehet én...

Barát az ilyen? Lehet én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Barátaink meghívtak egy hétvégére a nyaralójukba, de enyhe célzást tettek arra, hogy a kislányunkat ne vigyük magunkkal (két éves, nincs vele semmi gond, tud viselkedni stb.) Tudják, hogy nehezen tudjuk megoldani a gyerekfelügyeletet.

És még hozzátartozik, hogy ők most várják első babájukat.

Engem ez teljesen felháborított (majd én eldöntöm mikor hová nem viszem magammal a lányomat).

Máshol is voltak ennyire "kedvesek" a barátok?

2010. jún. 21. 13:11
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
80%

Az a kérdés, hogy miért mondhatták?

Lehet, hogy csak a ti illetve a gyerek érdekében, hogy tudjatok ti is szórakozni illetve pihenni.

De az is lehet, hogy esetleg nyűgnek tartják a kicsit és ezért kérték. Igazából valahol mindkettőtök megérthető, bár nem túl szép dolog ilyet kérni egy baráttól.

Szerintem se vigyétek magatokkal (ha nem kérték volna akkor sem) ennyi kikapcsolódás nektek is jár és egy két éves már nem annyira pici, simán el lenne a nagyszülőkkel vagy valamelyik rokonnal.

2010. jún. 21. 13:16
 2/42 anonim ***** válasza:
75%
Na az hogy "Majd én eldöntöm mikor hová nem viszem magammal a lányomat" kicsit túlzás, de télleg bunkó amit a "barátok" tettek. Persze mindenkivel előfordul hogy a barátok beszológatnak.
2010. jún. 21. 13:20
 3/42 anonim ***** válasza:
68%

Az a baj, hogy nem tudjuk miért mondták.

Pl én sem szeretem ha kisgyerek jön hozzánk, féltem a berendezést, a tárgyakat, és azért egy két éves nem tud viselkedni. De nyilván nálatok nem ez a helyzet , mivel írod, hogy ők is gyereket várnak. Nem tudom, ők ott lesznek e a nyaralóba, nem lehet, hogy a gyerek őket zavarná a pihenésbe? Nem szeretnék esetleg, hogy egy kisgyerek ricsajozzon körülöttük... Vagy esetleg még az lehet, hogy négyesben jobban tudtok szórakozni, ha nem kell negyedóránként a gyerekre nézned..

2010. jún. 21. 13:20
 4/42 anonim ***** válasza:
75%
Ennyi infóból ez biza túl van reagálva. Nem tudhatod, mi az, ami miatt nem akarják, hogy a gyerek ott legyen, milyen tevékenységeket szerveztek, amik csak felnőttekre tartoznak, gyakorlatilag az jön le, hogy semmit nem tudsz, és a tudatlanság leplével takarózva kérdéseket dobálsz a hátuk mögött - idegeneknek. Csak én érzem, hogy ez így nem korrekt?
2010. jún. 21. 13:21
 5/42 anonim ***** válasza:
68%

nem reagálod túl. természetes, hogy a baba születésével egy család vagytok és együtt fogtok menni mindenhova (szinte, de ilyen programra biztos). pont az a furcsa benne, hogy ők most várják a babájukat és úgy mondták ezt.

te meg mond nekik, hogy az ő gyerekük se jöjjön, mert felnőtt buli lesz. tényleg nem értem én se, pedig még nincs gyerekem

2010. jún. 21. 13:26
 6/42 A kérdező kommentje:

A nyaralójukba mennénk, kert van, ahol tudna a kislányom játszani, semmi "veszélyes" vagy "csak felnőtteknek" szóló program nincsen, csak egy kis "baráti" beszélgetés, főzögetés.

Ha zavarja őket a gyerek, akkor ők miért vállalnak?

De azért a válaszokból látom, tényleg én jöttem a Marsról.

2010. jún. 21. 13:34
 7/42 anonim ***** válasza:
93%
Simán lehet,hogy nem rossz szándékból céloztak rá,csak hogy kikapcsoljatok ti is egy hétvégére.Szerintem nem kell rögtön hőzöngeni ezen.
2010. jún. 21. 13:35
 8/42 anonim ***** válasza:
79%
Engem nagyon meg lehetne bántani egy ilyen kéréssel.Én nem mennék el az biztos.
2010. jún. 21. 13:36
 9/42 anonim ***** válasza:
77%

szintén zenész, a barátnőm úgy kezeli a gyereket, mint valami aranyhörcsögöt.......ideteszed-odateszed, ja igen nekik is most lesz majd úgy néz ki és a fiam is 2......én a hétvégén sokalltam be és egy darabig most csak nyugtatom magam, mert egyébként úgy elküldeném mintha sose lett volna barát....szingli programot szervezett egy egyszerű szülinapozásból, pedig máshogy beszéltük meg

...én csak arra vagyok kiváncsi h mikor nekik lesz babájuk, h fogják okosabban megoldani.....

....bocs segíteni nem tudok, csak mellédállni

10/42 anonim ***** válasza:
81%
Én nem fogadnám el a meghívást, és hangsúlyoznám, hogy nem akarok a gyermekem nélkül menni.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!