Az a problémám hogy apuék nem engedik hogy a barátomnál aludjak 15 éves vagyok tudom fiatal vagyok de már 1 éve járunk! Mit tegyek hogy beleegyezenek?
:)) első nagyonnagy vagy:D XDXDXD
Ide figyelj kicsike! Ülj le a seggedre és ne viszkessen a viszketni valód...naponta 150000X leírom, hogy mennyire NEM NORMÁLIS dolog gyerekként valakinél ott aludni (kivétel rokon, (barát)barátnő) Nem tudom 15 évesen miért nem játszadozol odakint az udvaron? Bringa...séta...fagyizás a barátnőkkel...én annak idején annak is örvendtem ha 15 évesen elengedtek egyedül a "városba" sétálni a barátnőkkel. 15 évesen bőven ráérsz még az ott-alvással...mégis 18 éves korodra hova szeretnél kerülni??? kis kv.a akarsz lenni? ha a szüleid ezt megengedik akkor meg is érdemlik, hogy elk.rvulj...és egy használt rongy legyen belőled húsz éves korodra...
Nem tudom egyesek miért tudnak normálisan felnőni, mások miért kell k.váskodjanak 15-16 éves létükre...
Engem 16 évesen ha ilyennel álltam volna elő akkora pofont kaptam volna apámtól a fejem lerepült volna...És nagyon jól csinálta volna...:-S Neked is az kéne egy jó hazai...de valószínűleg ezt látod otthon is:-S
És nem az irigység beszél belőlem picikém...16 évesen ismertem meg a páromat, akivel már 4. éve hogy együtt vagyunk...mégsem aludtam vele és nem lettem szakadt r.i.n.gy.ó mire felnőttem...szerintem nézz magadba és gondolkozz...
Nem tudom miért pontoztátok le az elsőt, szerintem hatalmas poén volt.
Egyébként tényleg fiatal vagy még, szerintem nyugodtan várhatsz az ottalvással még 2-3 évet. Ez a szexre is vonatkozik, de attól tartok azon sajnos már túl vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!