A csaladom nem fogadja el a ferjemet csupan azert, mert kulfoldi. Minden kapcsolatot szandekosan megszakitottak velem. Mit tehetnek?
4,5 eve vagyok hazas. A ferjem amerikai es az eskuvo utan az USA-ba koltoztem ki vele. A szuleimmel evek ota nem tudtam beszelni. Nem kivancsiak ram, miota ferjhez mentem. Utaljak a ferjemet az orszaga miatt, igy arulonak, senkihazinak neveztek engem is, amiert hozzamentem. Ugy erzik, olyan "bunt" kovettem el, amiert nem jar bocsanat. Azt gondoljak, hogy egykekent messze kulfoldre koltoztem a "mocsok orszagaba", igy a ferjem "elrabolta" a lanyukat. Tiltottak tole mindig is, pedig nem vettek az erot, hogy akar csak felszinesen megismerjek es felfedezzek azt a sok jot, ami benne van. Az is zavarja oket, hogy nem tudnak vele kommunikalni, bar soha meg sem probaltak vele beszelni. Tobb modon probaltam mar felvenni a kapcsolatot a csaladommal, de mindig az lett a vege, hogy csak letettek a telefont. Par hete pedig mar nem is tudom oket hivni. Gyanitom, hogy a szamukat megvaltoztattak. Egyszer szemelyesen is visszamentem Magyarorszagra hozzajuk, de nem engedtek be. Mit tehetnek? Sosem volt ezelott rossz a kapcsolatunk. Edesapam bizonyos ertelemben eleg szelsoseges elveket vall, marmint nem naci meg ilyenek, de tulteng benne a nacionalizmus. Nem tudja elfogadni a dontesemet, nem akarnak latni minket. En nem tudok ugy elni, hogy a szuleim ok nelkul neheztelnek egy ilyen dologert. Egyre nehezebben tudom ezt elviselni. Akik felneveltek, akik mellett felnottem, ilyen erdektelenne valtak irantam...borzaszto erzes. A ferjemmel semmi problema sincs, nagyon rendes, szoval nem ertem, hogy mi a bajuk...nem tudnak a boldogsagunknak orulni. :( Mit tehetnek?
24/N
A férjed fehér, vagy fekete? Ha utóbbi, esetleg ezt nem tudják megemészteni.
Ne erőlködj, ha ehhez /mármint ahhoz, hogy tudomást sem vesznek rólad/ van szívük, nemcsak a te életed keserítik meg, hanem a saját magukét is. Idővel változhat a helyzet. Talán egy unoka után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!