Mit tegyek, anyám állandóan leakarja rövidre vágatni a hajamat?
én bevállalnék egy vitát emiatt ugyanis (lehet elég hülyén fog hangzani) de szokja meg a szülő hogy nem ugatunk bele a gyerek minden szokásába vagy abba mit szeretne
nem hiszem el hogy 17 évesen nem lehet olyan hajad amit te akarsz csak mert muter aztmondta.... :| ez nonszensz
mond meg neki hogy te életed és te hajad stb mert csak el fog fajulni a dolog
19L
17 évesen a legtöbb ember még nem tud okosan fésülködni, szóval én erre koncentrálnék a helyedben:) A "viszonylag jól"-t próbáld még fejleszteni kicsit.
Anyádékkal a vitában jól jöhet, hogy biztosan van olyan férfi, akinek nem fél centis haja van, mégsem tartja ápolatlannak. Én is növesztettem hajat, nekem azóta is vállig ér kb, de tény, hogy a kinézete azóta ég és föld:)
Igen. Egyszer meg kell tanulnotok, hogy külön ember vagy, lassan felnőtt férfi, nem a mama kicsi fia már. Mondd meg, hogy minden tiszteleted az édesanyádé, de te más frizurát szeretnél. Ápoltat, de nem rövidet. Mond, hogy a t e hajad! Ha mégis erőlteti, vedd el a rászánt pénzt, és vegyél rajta virágot anyunak, vagy egy könyvet, vagy arckrémet, sütit aminek tényleg örülne, valami olyat!
És add neki egy kis kártyával: szeretlek, anya, de a tüsi hajat nem!
Másik megoldás: elmégy afodrászhoz, és csak igazítást kérsz: megmondod, hog ymegnöveszted 5 cm-esre, csak a fazont igazítsa meg - pl csak hátul kicsit felnyírja, vagy oldalt, stb, hogy jól álljon, és befésüli-bezselézi. Ha botrány lesz, majd megszokják. Ez legyen anyudéknak a legnagyobb bajuk!
Nagyon nehéz ügy, mert mindent békésen intézni érdemes a családon belül, és bizony, amikor némely szülő nagyon erőszakos, akkor nehéz.
Itt mit lehet tenni? Fogalmam sincs... Majd olvasom a válaszokat, hogy tanuljak.
Ha utálod hogy le kell vágatni,hát ne vágasd le!Mit tud anyukád csinálni ellene?Pattog egy sort,aztán majd belenyugszik.Amúgy meg szerintem is jól néz ki a fiúknak,ha egy kicsit hosszabb a hajuk.Az én fiamnak is hosszú,pedig ő csak 6 éves!
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!