Mit csináljak anyáknapjára?
Szia!
Látom fiú vagy, és van számítógépetek.
Ami elsőre eszembe jutott, hogy ha hozzá tudsz jutni zenékhez netről, akkor csinálj válogatás CD-t olyan zenékkel ami az anyasággal foglakozik. Pl. Emberek:Mama, Koncz Zsuzsa: Mama kérlek meséld el nekem, Crystal: Mama, Il Divo: Mama, Mary Zuzsi:Mama.
Szerintem meghatódna :-)
24/l
legyél jófiú!
Szedjél gyöngyvirágot, vagy orgonát! az mindig bejött az én anyámnak. Legyalábbis úgy csinált, mintha örülne neki.
különben meg csinálj neki bármit, mondjuk egy teát és mond neki, hogy mennyire szereted. El fog olvadni!
Második ötlete nagyon tetszik =)
Ha csinálni akarsz valamit, akkor szerintem keress egy nagyon egyszerű receptet, és süsd meg anyukádnak :)
Vagy ha van pénzed akkor vegyél bombont és/vagy virágot :)
Szia!
Második válaszoló vagyok. Találtam még dalt: Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni, Szűcs Judith: Az én anyám
:-)
én virágot szoktam adni ( vagy veszek egy boltba vagy leszedem az orgonát) + szoktam még egy verset kiírni és azt felolvasni neki vagy szimplán odaadni
itt találsz anyáknapi verseket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!