Van olyan rokonod, hogy onnan tudod, hogy szeret, hogy állandóan "lövöget"? A piszkálódásokkal mit kezdesz?
A párom apukájának "jóóóótulajdonsága", hogy egyfolytában lövöget...ha zavarban vagyok (tudja, hogy könnyen zavarba jövök)...megjegyzéseket tesz, folyton piszkál...ha nem tenné már gyanús lenne, hogy "baja van"...igazából szeretem, csak néha kellemetlen, főleg idegenek előtt... a páromban is van egy adag ilyenXD
Náluk mintha ez családi vonás lenne...más rokonok is folyton piszkálnak...a múltkor kezdték végezték (mivel jelenleg távkapcsolatban élünk) hogy szerezzen be egy csajt abban a városban is ahol lakik, úgysem tudom meg...
de számtalan ilyen van. igazából nem látom a rosszindulatot, csak néha kellemetlen amikor sok ember előtt pirítanak le...
21-L
így igaz:D
mondjuk van amikor csak utólag tudok nevetni a dolgokon:) de jó emlékezni:P :)
Sajnálom a nagybátyádat:(
olyankor általában nem tudok mit mondani:P csak vigyorgok mint...:P :D
de nem bánom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!