En vagyok a rossz ha ez nekem nem tetszik?
minek kellett ilyen gázos családba szülni?
Ha majd a te gyereked fog halucinálni,akkor mit csinálsz?
Szerintem teljesen normalis a reagalasod. En se orulnek egy ilyen latogatonak este keson... Nem jar a srac pszichologushoz vagy ilyesmi? Probaljatok megbeszelni a dolgokat, senkinek se jo ez a helyzet. Persze, figyelj arra, h adj neki eleg idot, amikor johet, csak ragaszkodj egy idoponthoz, pl 8, ami utan mar nem nyitjatok ki az ajtot. Vagy a ferjed menjen el hozza, ha ez megoldhato.
Sok sikert! :)
Én megértelek téged is,hogy ez így húzós helyzet,meg persze félted a kicsit, viszont a párod viselkedése is érthető. Valószínű nem szeretné,hogy a fia úgy érezze, hogy ő most már ki lett szorítva,mert az "új"családja fontosabb. Ő is a fia, saját vére,gyermeke,akit szeret,gondolom szeretne mellette állni, vigyázni rá,törődni vele, akkor is,ha már felnőtt ez a fiú - főleg hogy beteg.
Kéne találnotok egy köztes megoldást(hisz saját fiát nem zárhatja ki,akkor se ha 9kor akar jönni) és szerintem ajánlatos lenne a fiút elküldeni orvoshoz,ha beteg. Ha kezelést kapna,lehet hogy meg is oldódna ez a probléma.
Pontosan ez 2 tűz!A fia és te a feleség a legszeretetteb lény számára!
És most ha forditva lenne gondolj bele!Az apjának mellette kell álljon a fiúnak
Kedves 13:45,
Te nagyon buta vagy. Gázos család? Az a srác beteg és nyilván lehetne kezelni. Pszichológusa/pszichiátere van? Ha nincs, akkor menjen el, mert ők segíthetnek. Ez meg nehéz kérdés, hogy kinek van igaza. Az is lehet, hogy azért van ott mert fél, hogy az új család miatt elveszíti az apját. Lekéne ülni vele megbeszélni, hogy ne este menjen, vagy akkor olyan 5-6körül. Meg találni neki is elfoglaltságot, hogy ne legyen ennyi ideje ennyi idősen. Tanul, dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!