Mit tegyek? Tanácstalan vagyok! Apukámat láttam egy társkereső oldalon
Szia!
Ez nagyon rossz lehet.. Nem tudom hány éves vagy, vagy fiu e vagy lány, de én édesanyádnak nem szólnék. Gondolom nagyon nyomaszt ez most, de ha érzel magadban erőt, akkor beszélgess vele, és kérdezz rá. Nagyon kényelmetlen lesz neki és talán észhez tér.
Lebuktattad, és nem tudhatod mibe nyúlsz bele... Lehet nem boldog és menekülne...
Sajnállak nehéz időszak vár rád...
Ha én lennék az anyukád, szeretném ha szólnál.
De abban is van valami, hogy más is feltehette helyette.
Tudod, ez úgy könnyen kiderülne, ha egy barátnőd, akit apád nem ismer, segítene és írna apádnak. Sőt, te is írhatsz neki. Beszélj meg vele randit, és ha elmegy, könnyen kiderül. Nem hinném, hogy a szemedbe őszintén válaszolna. Ötölne hatolna valamit. Mondjuk ahhoz, hogy te írni tudj neki, kéne egy fénykép egy bombanőről. Keress valami külföldi szép csaj fényképét, annak úgyis tök mindegy hogy 2 hétig fönt lesz társkeresőn, és tudd meg.
Anyukád viszont lehet hogy más, mint én. Ha gyerekem lenne, és úgy lennék együtt a párommal, talán már én se akarnék tudni mindenről.
Meséld el neki, hogy van egy barátnőd, akit csal a fiúja, szerinte el kell-e mondanod a lánynak? Kérdezd meg az érveit...ebből talán kiderül, Anyukád szembe szeretne-e nézni az igazsággal.
32/N
Én is voltam fent 3 napig társkereső oldalon, úgy hogy volt barátom. De én ott se hazudtam, megmondtam, hogy a barátom hanyagol és keresek valakit, aki moziba menne velem, hogy féltékennyé tegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!