Sokáig csináltam olyan munkákat, amit csak muszájból kellett és nem szerettem, mivel nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni. De belefáradtam ebbe. Feleségem ezt nem érti meg?
Feleségednek milyen végzettsége van?
Amúgy én is így vagyok ezzel, meg még sokan mások.Sajnos az ember átmenetileg kénytelen a sz@rt is elfogadni.Talán próbálj benne valami pozitívumot keresni.Pl az én melóm most szakmámon aluli, messze nem álommunka és ezerszer többet érzek ennél magamban.De ha nem akarok éhen halni, most ezt kell csinálnom.Más szempontból azonban szuper! Szinte folyton egyedül vagyok a melóhelyen, nem figyel senki, magam ura vagyok és kevés kollégám van, akiket kedvelek, jófej kis csapat.Fizetésen kívül meg mindig kapok ezt-azt...De ha nekem adódna egy megbízható külföldi lehetőség, ki nem hagynám!
Kövezzetek meg, de szerintem a feleségednek van igaz!
Az ausztriai munka csak akkor lesz biztos, ha már ott vagy és csinálod. Addig tényleg ne hagyd ott a jelenlegi munkahelyedet. Másrészről, rengeteg ember végez olyan munkát, amit utál, és igen, otthagynák ha megtehetnék. De nem kívásnágműsör az élet, ha ilyen lapokat osztottak, ezekkel kell játszani. És mi van, ha az ausztriai munka se tetszik majd/mégse sikerül? Itthon leszel munka nélkül, és ülsz otthon, míg a feleséged eltart téged, és várod a sültgalambot, mert hogy te nem akarsz olyan munkát elvállalni ami nem szakmádhoz illő? Ez sajna nem így megy.
Feleségednek van igaza. Miért nem bírod ki még azt az egy hónapot?
Egyébkén miért nézed le ennyire feleséged munkáját? Lúzer vagy hozzá képest, és te nézed le őt, hogy csak üldögél az irodájában? Valamit jobban tud nálad, ha majd háromszor annyit keres, mint te. Nő létére.
Gondolom a feleséged élete könnyű. Nem csinál biztosan semmit az irodában, nincs hülye főnöke, nem kell határidőket betartani, gyerekért rohannia...
Csak neked nehéz. Te szegény!
Igazad van, én is otthon maradnék, és nem csinálnék semmit.
Te ezt komolyan gondolod? Az idegen nyelvismereted mennyire jó? Nagyon sokan gondolják, hogy ők aztán magasszinten beszélnek németül, angolul, aztán meglepődnek, hogy valójában konyhanyelven beszélnek, alig érti meg őket valaki. Érettségivel nem mész ma már semmire, a szakma, ha jó és értesz hozzá, sokkal többet ér.
Biztosan az oszták munka? Van már szerződésed? Kaptál már pénzt belőle? Miből fogsz kint megélni, enni, lakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!