Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt kozuletek olyan aki pici...

Volt kozuletek olyan aki pici babaval egyedul maradt es szakitott a parjaval? Hogyan eltetek meg? Talaltatok uj parkapcsolatot vagy nem is akartatok ujat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 01:11
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Volt. Miért kérdezed? Én viszonylag mindig önálló voltam, szóval annyira nem sújtott le. Megy tovább az élet.
2010. febr. 12. 02:32
 2/6 A kérdező kommentje:
csak azert kerdezem, mert miota babo megszuletett a kapcsolatunk nagyon megromlott, olyan szinture h minden naposak a vitak es elegem van belole. a legtobb vita a csaladom miatt akad, holott a csaladom legfokeppen anyu besegit rendesen, csak ki nem allhatja az ocsemeket, es szeretne ha en a csaladomnak hatat forditanek mert o pl azt tette az egyik hugaval. en nem vagyok ilyen bunko. nem mondom ocsemek alszentek de ha kell segitenek.
2010. febr. 12. 03:41
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

Nem írod,hogy a húgával miért szakított a párod,és mikor?Ha az öcsédék álszentek,akkor neki van igaza.Kétszínű emberek sok bajt tudnak kavarni.

Ha már a baba születése előtt is tudtad,hogy a párod ilyen,akkor felelőtlenség volt gyereket szülnöd.

Most már a baba érdeke a legfontosabb,és a házasságod.

Külön család vagytok,békességben kell élnetek,hogy a kicsi normális családban nőjön fel.

A rokonokkal nem kell minden kapcsolatot megszakítani,de a lehető legritkábbra szűkíteni!Neked is elkell szakadnod a régi családodtól,és a jelenlegi családodban kell a békesség.

2010. febr. 12. 07:03
 4/6 anonim ***** válasza:
huh. már majdnem csúnyát mondtam. szerencsére előttem szóló tőlem sokkal értelmesebben kifejtett minden fontosat. ezeket tartsd szem előtt, ha lehetséges...
2010. febr. 12. 08:01
 5/6 A kérdező kommentje:

azert szakitotta meg a hugaval a kapcsolatot mert nem tanult es az o elmondasa szerint idegbeteg a lany. en nem firtattam elfogadtam donteset, bar csaladi osszejovetleken azert koszonok a lanynak. nekem latasra normalisnak tunik bar nem ismerem es nem ismerem a hatteret sem igy itelkezni sem szeretnek.

a babo vallalasat nem tartom felelotlensegnek az alabbiak alapjan: 1. a babo szuletese elott normalis volt, es nem volt problemaja a csaladommal, pedig ugyanolyanok voltak akkor is, sot meg segitett is nekik, es ha en osszevesztem veluk o bekitett ki minket, 2. nem fuggok semmilyen de semmilyen szinten a paromtol, legfokeppen anyagilag nem, ami egy hatalmas elony olvasva itt egy ket esetet.

3. nem fogok o miatta a csaladom ellen fordulni olyan szinture h ne tartsam veluk a kapcsolatot meg az o kenye kedveert sem. en elfogadtam h o ezt tette, o meg fogadja el h en ezt nem fogom megtenni. ha nem tartja tiszteletben a keresemet es allandoan csak evvel szekal akkor elobb utobb nincsen kozos jovonk egyutt. en nem tudom elviselni ha engem iranyitanak es nem tudok ugy pattogni ahogy o futyul, ehhez en tul fuggetlen vagyok. ha en tiszteletben tartom az o nezeteit akkor tartsa o is tiszteletben az enyemet. szerintem igy fair.

2010. febr. 12. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:
én nem tudok neked túl sok okosat mondani. viszont azt ne felejtsd el, hogy egy kapcsolatban ketten vannak. és attól, hogy te úgy gondolod, ő a hibás nem biztos hogy ez így is van. megjegyzem nem tudok rólatok semmit, általánosságban mondom. mellesleg többnyire mindketten hibásak a dolgokban. a másik dolog, amit pedig nagyon fontosnak tartok, hogy minden döntésednél a gyereked érdekeit kell szem előtt tartanod. neki kell majd elszámolnod, hogy miért kellett apa nélkül felnőnie. nem biztos, hogy megelégszik majd az 'apád megkattant' válasszal. remélem nem bántottalak meg nem állt szándékomban.
2010. febr. 12. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!