Volt kozuletek olyan aki pici babaval egyedul maradt es szakitott a parjaval? Hogyan eltetek meg? Talaltatok uj parkapcsolatot vagy nem is akartatok ujat?
Nem írod,hogy a húgával miért szakított a párod,és mikor?Ha az öcsédék álszentek,akkor neki van igaza.Kétszínű emberek sok bajt tudnak kavarni.
Ha már a baba születése előtt is tudtad,hogy a párod ilyen,akkor felelőtlenség volt gyereket szülnöd.
Most már a baba érdeke a legfontosabb,és a házasságod.
Külön család vagytok,békességben kell élnetek,hogy a kicsi normális családban nőjön fel.
A rokonokkal nem kell minden kapcsolatot megszakítani,de a lehető legritkábbra szűkíteni!Neked is elkell szakadnod a régi családodtól,és a jelenlegi családodban kell a békesség.
azert szakitotta meg a hugaval a kapcsolatot mert nem tanult es az o elmondasa szerint idegbeteg a lany. en nem firtattam elfogadtam donteset, bar csaladi osszejovetleken azert koszonok a lanynak. nekem latasra normalisnak tunik bar nem ismerem es nem ismerem a hatteret sem igy itelkezni sem szeretnek.
a babo vallalasat nem tartom felelotlensegnek az alabbiak alapjan: 1. a babo szuletese elott normalis volt, es nem volt problemaja a csaladommal, pedig ugyanolyanok voltak akkor is, sot meg segitett is nekik, es ha en osszevesztem veluk o bekitett ki minket, 2. nem fuggok semmilyen de semmilyen szinten a paromtol, legfokeppen anyagilag nem, ami egy hatalmas elony olvasva itt egy ket esetet.
3. nem fogok o miatta a csaladom ellen fordulni olyan szinture h ne tartsam veluk a kapcsolatot meg az o kenye kedveert sem. en elfogadtam h o ezt tette, o meg fogadja el h en ezt nem fogom megtenni. ha nem tartja tiszteletben a keresemet es allandoan csak evvel szekal akkor elobb utobb nincsen kozos jovonk egyutt. en nem tudom elviselni ha engem iranyitanak es nem tudok ugy pattogni ahogy o futyul, ehhez en tul fuggetlen vagyok. ha en tiszteletben tartom az o nezeteit akkor tartsa o is tiszteletben az enyemet. szerintem igy fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!