Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ne érezzem magam ennyire...

Hogy ne érezzem magam ennyire egyedül?

Figyelt kérdés

Most költöztem uj lakásba,eddig volt 3 lakótársam,én külön szobában voltam.Onnan muszáj volt eljönni,igy kivettem egy lakást egyedül,mondván,hogy párom ugyis állandóan nálam van (eddig heti 4-5 néha 6 este-éjszaka is),meg suli mellett 10-12 órát melozok.

Első nap nem is volt semmi,párom ittvolt velem,tegnap-tegnapelőtt viszont otthon kellett segitenie,igy egyedül maradtam...

Hogy lehet ezt megszokni? egyszerüen a sirogörcs kerülgetett a gondolattól,hogy lefeküdjek aludni,hajnalban lefeküdtem,de félóránként néztem az időt,sose akart reggel lenni,hogy mehessek.MA még mindig egyedül,sose lesz hnap este,hogy párom itt legyen és meg kialhassam magam végre,mert hiába vagyok hullafáradt,nem fogok tudni aludni,érzem előre.

Pedig normális környék,lassan be is rendezkedek,költöztem már jópárszor,de egyedül még soha nem laktam,már nem is tudom minek kellett nekem egyedül beköltözni.

Ötlet?

22/L

2010. febr. 3. 21:02
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
kimaradt: altatót nem szedek,lakotársat nem tudok hova tenni
2010. febr. 3. 21:03
 2/31 anonim válasza:
88%

Hát, köcsögségnek hangzik, de szokd meg.

Meg kell tanulni egyedül lenni mindenkinek.

Milyen viszonybna vgay te önmagaddla?

És a pasidon kívül hol vannak a barátok?

Ha szakítotok mi lesz veled?

2010. febr. 3. 21:05
 3/31 anonim ***** válasza:
60%

úristen, ennyire ne legyél depis.

majdnem 8hónapig laktam együtt a párommal, sajnos a munkája elszólította innen, ezért csak két hetente találkozunk... én is egyedül vagyok a lakásomban, illetve van egy kutyusom.

Én tök jól el vagyok, élvezem az egyedüllétet. Sőt, megőrülök, ha alkalmozkodnom kell másokhoz, pl ha hazamegyek és otthon dirigálnak, azt nem viselem el... szóval szerintem örülj neki, hogy tiéd az egész lakás! :)

nézz tévét, olvass, mászkálj el, találj ki jó dolgokat :D

tarts meztelen és tróger napokat :D

23/L

2010. febr. 3. 21:07
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

hja és marhára élvezem, hogy nem horkol senki a fülembe, nem lök le senki az ágyról, ettől függetlenül imádom a páromat, de néha tök jó egyedül! :D

21:07 voltam

2010. febr. 3. 21:08
 5/31 A kérdező kommentje:

örülök hogy külön lakás,nemkell kerülgetni idegeneket,nem erről van szó,meg napközben elfoglalom magam,csak az estével van bajom

megszoktam hogy ha párom nincs is velem,akkor egy szobával arrébb van valaki,akit éjjel közepén is felkölthetek,ha olyanom van

depis még nem vagyok

2010. febr. 3. 21:09
 6/31 anonim ***** válasza:
nekem mindig megy valami film a laptopon, arra alszom el :)
2010. febr. 3. 21:10
 7/31 A kérdező kommentje:
párom nem horkol,és franciaágyrol nem tud lelökni,max megfolyt néha annyira ölel...:D
2010. febr. 3. 21:10
 8/31 A kérdező kommentje:

filmtre alszok el énis mindig,ha ketten vagyunk ha nem

csak miota ideköltöztem,azota ez nem megy

2010. febr. 3. 21:11
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Macskatartás nem segíteni? Esetleg hallgass zenét, az legalább betölti a teret, és talán nem érzed magad annyira magányosnak. Az is okozhat magányosságot, hogyha a falak üresek, nincs rajtuk semmi. Néhány színes kép, és otthonosabb lenne, talán az is segíthetne..
2010. febr. 3. 21:14
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Pár hét alatt megszokod. Csak addig kell kibírni. Utána még élvezni is fogod az egyedüli estéket :)
2010. febr. 3. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!