Miért baj az ha a nő az anyagiakat is figyelembe veszi a párválasztás során?
Fiatal nő vagyok, két diplomás, jó állással, jó fizetéssel. Számomra is fontos, hogy a párom legalább hasonló anyagi helyzetben legyen, mint én, viszont szerintem nagyon is lényeges különbséget tenni aközött, hogy valaki csóró és a férfitól várja a megváltást, avagy valaki viszonylag jól él és elvárja, hogy a párja ne a mélybe húzza, hanem ketten is megmaradjanak a viszonylag jó anyagi körülmények között, ne okozzon problémát megtartani azt az életszínvonalat, amit én pl. magam által felépítettem és megszoktam.
Az olyan nőktől a belem fordul ki, akiknek a munka büdös, de elvárják, hogy a pasi jól keressen és bizony legyen vele szemben igen bőkezű. Egy pár anyagi helyzete két emberen múlik szerintem. Ha te nem teszel le semmit az asztalra, akkor igen... gáz, hogy részedről elvárás a vaskos pénztárca!
"dolgozgatok is csak nem folyamatosan." "de azért a pénz is fontos."
A végére csak kibújt a szög a zsákból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!