Megcsaltam a férjemet. Megpróbáltam eltitkolni de sajnos kiderült. Hogy találjak vissza újra a férjemhez és a kisfiamhoz?
Nos itt vagyok én a másik oldalról, csak nőként, engem a férjem csalt meg. Voltak jelei, be is vallotta.
Nem voltak ajtócsapkodások, elengedtem, mást úgy sem tehet ilyenkor az ember.
Rövid idő elteltével sírva kérte a bocsánatomat, mert mégiscsak én vagyok az, aki...
Visszafogadtam. Az ok-okozat mindegy most.
A lényeg: megbántam. Kenyérre lehet kenni, ő tényleg komolyan megbánta. De nekem semmi sem a régi. Próbálok úgy tenni, de nem megy. Valami örökre összetört. Erősen gondolkodom, hogy elhagyom. Most én Őt. Nem vagyok boldog.
Szóval hagyd Őt békén, Te már soha nem leszel neki az, aki voltál.
Félreb..ztál, elköltöztél, most meg csodálkozol, hogy a férjed megváltozott??
Kiderült mekkora lúvnya vagy, be is lettél árulva, a főnököd meg csak meg akart csinálni. Azon nem aggódsz, hogy lassan munkahelyed sem lesz?? A főnök biztos beújít egy olyan kispitsát, akinek se férje, se gyereke és szabadon qrogatjatja.
Komolyan kérdezem: megérte?
Kérdező, ne haragudj, de megértem a férjedet.
Nekem se kellene egy nő, aki más f***át cumizta hónapokig, aztán hazajött, és adott egy szerelmes puszikát.
Valahogy olyan undorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!