Szeretnék tanácsot kérni hogy mért lehet az hogy én szeretnék gyereket a párom meg nem? Akárhányszor felhozom a gyerektémát ő mindig azt feleli hogy neki nemkell gyerek nemakar gyereket!
Igen fura mert rossz párt választottál.
Mert házasság és életársí kapcsolat kialakulásánál is már előre felvetődik a gyermek kérdés. Ha pedig ebben a felek nem jutnak közös nevezőre, akkor miért vannak együtt? Mert az olyan dolog ami szerintem előbb-utóbb úgy is megfogja köztük mérgezni a szerelmet.
Azt még hozzá tenném, én sem szeretnék gyermeket. Nem azért mert ne szeretnék apa lenni. De amíg a jelen gazdasági helyzetben az gond, hogy az ember saját magát eltartsa. Akkor mi lenne e gyerekkel? Akinek meg szülőként mindent szeretne megadni.
Ez is játszhat közre az egyre csökkenő gyermekek számában az országban, és nem a rohanó életstílusunk amire fogni akarják.
Vannak emberek akik nem akarnak gyereket. 3 lehetoseged van:
- beletorodsz es gyerek nelkul eled le az eleted
- atvagod valahogy, nem vedekezel, es teherbe esel az akarata ellenere.
- elhagyod es keresel mas part magadnak.
valassz.
A 9-es nagyon jól megfogalmazta és bár nehéz helyzet, de lépned kell. Volt már egy pár eset, amikor láttam, hogy lányok ilyen helyzetben vannak fiatal házasként és léptek.
Mindenképpen a harmadik verziót ajánlanám, az a tisztább és ugyanakkor komoly válóok, s ha válás is lesz, akkor a bíróság neked fog igazat adni egyértelműen.
Ha titokban akarsz tőle majd gyereket különböző módszerekkel (eléggé sokszor látok ilyesmit mostanság), akkor az erős és mélyülő feszültségeket fog közöttetek gerjeszteni állandó jelleggel, ami a gyereknek fog a legrosszabbul esni.
Azt is tudnod kell, mert nagyon fontos: a férfiak ilyenkor fordulnak ki legtöbbször önmagukból (hiszen rájönnek, hogy ki voltak használva és csak arra kellettek) és könnyen agresszívvá is válhatnak. A magukat okosnak képzelő feleségek pedig úgy csapják be önmagukat + egy halom stresszt is felgyűjtenek, ha azt hiszik, hogy a papucs szerepbe csomagolt férfi belenyugszik szerepébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!