Mért büntet igy az Isten?
A karácsonyom az egyik legrosszabb nap az életemben!Öregapám tiszta részeg anyum most jött haza külföldröl!Öregapám ordít üldöz minket ki a házból mert az övé az életünket tönkretette !De én csak egy napot kérek amikor béke van a házunkban:a karácsonyt...
De az ideg összeroppanás szélén vagyok nem birom nézni ahogy anyum kivanakadva és sír mivel érdemeltem ezt évesen??erre kitudja a választ!
hozzáteszem katolikus iskolába járok.....
Egyáltalán nem érdemelted ki,nagyon sajnállak nem mintha ez segítene:(...szerencsére nekem most kivételesen egész jo karácsonyom volt az eddiggiekhgez képest..de majdnem itt is balhé lett volna csak sikerült megfékezni...
hát...kitartást:)
úh, annyira sajnállak, de nem tudok semmi okosat írni :(
eddig nagyapáddal laktál? vagy hol van az apukád?
de ettől az "Isten"nek nevezett lénytől ne várj semmi jót. ha létezne , akkor nem büntetne így. én már rég nem tudok benne hinni. meg szeretnék. de nem megy. :(
Én azt mondom h felejtsd el a hitet, rakd össze jól, aztán majd befogja a pofáját,nálunk is ugyan ez volt,fater állandóan verte magát,de ahogy nagyobbak lettünk bátyámmal egyszer meguntuk aztán jól összevágtuk,jó nem tört el semmije de meg lett pofozva rendesen....
Azóta visszavett magából, ennek már kb vagy 5 éve, ezt csak így tudod megoldani.
Azt mondják, Isten azt teszi próbára, akit a legjobban szeret. Tudom, hogy ez most nem vigasztal, de próbálj hinni a szebb jövőben. Most ez lett rád mérve, ezt kell végigcsinálnod, tanulnod belőle, hogy később, amikor felnősz, bölcsen éld és alakítsd az életedet - nehogy a nagyszüleid és szüleid hibáit elkövesd - így biztosan boldog felnőttkor vár majd rád.
Ne törődj a részeg nagyapáddal, öleld meg anyukádat és mondd el neki, mennyire szereted! Nincs ennél fontosabb a világon!
Boldog Karácsonyt neked is!
Ismerősek a sorok, amiket irtál... DE kérlek Téged: sose Istent okold emiatt. Nem Ő büntet! Sőt, senki nem büntet. Én hiszem azt, h Isten nem tenné ezt a sok rosszat :(
Próbálj meg hitben maradni és előre nézni! Boldogságot és vidámságot találni a barátaidban, más emberekben... mindig van kiút, csak meg kell találnod! Neked is csodálatos életed lehet még... és a későbbiekben ezek a karácsonyok csak rossz emlékek lesznek majd. Olyan tapasztalatok, amik sok mindenre megtanitanak Téged... legfőképp arra, hogy milyen fontos a meghitt családi élet, a megértés és szeretet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!