Mit tegyek ebben a helyzetben, lassan az őrületbe kerget?
A barátnőm 1 éve kezdett könyörögni,hogy vegyem feleségül,mert neki ketyeg a biológiai órája.(23 éves volt akkor)Mivel én egy elhamarkodott házasság válása után vagyok-gyerek nincs- úgy gondoltam én még nem szeretnék nősülni,se családot.Bár meg van hozzá mindenem ,lakás,autó,jó fizetés stb,mégis úgy éreztem,hogy én nem vagyok rá felkészülve,és meg kell mondanom,az érzéseimben sem voltam biztos.A bnőm havi rendszerességgel szedte a fogamzásgátlót,így én nem védekeztem.Egyik nap azzal állított elő,hogy 11 hetes terhes.Azt hittem rosszul hallok.Hiszen gyógyszert szed,hogyan lehet ez.Ő állította akkor,hogy gyógyszer mellett lett terhes.Lehet,hogy most sokan szemétnek tartanak,de az én reakcióm az volt,hogy azonnal orvos,nekem nem kell gyerek.Mindenhol csak azt olvastam,hogy a gyógyszertől még akár károsulhat is a magzat.Szóval állt a bál,de ő nem engedett,megtartotta.
Az egyik veszekedés alkalmával,amikor ismételten a betegségek lehetőségét hoztam neki fel,kifordulva önmagából közölte,hogy mit aggódom,egészséges lesz a baba,hiszen ő már hónapok óta nem védekezett.Ezt csak velem felejtette el közölni.Most teljesen magamba roskadva ülök,már szinte a depresszióba kerget ez a dolog.Belegondolva ebbe az egészbe,a páromat napról napra kiábrándítónak találom,nem azért mert terhes,hanem azért mert átvágta a fejem.Nem beszélve arról,hogy azóta olyan magabiztos,rendelkezik az én vagyonommal,a szüleit támogatja abból amiért én dolgozom meg.Már ott tartok,hogy elzavarom,mert nem akarok boldogtalanul élni.Nem kell sem Ő,és akármilyen szemetül is hangzik,de nekem a gyerekre sincs szükségem.Én nem akartam,ő erőltette rám.Mit tegyek,valami jó tanács érdekelne.Fordulhatok ebben az esetben bírósághoz,hogy engem átvertek?
Elég gáz helyzetben vagy!Nem vagyok abban biztos hogy nem szedte a gyógyszert, sztem csak védekezés hogy ne bszogasd azzal, hogy beteg lesz a gyerek!
Próbálj meg beszélni vele, higgatan!Bár elvetetni már nem tudja!Ne hagyjad hogy élősködjön rajtad!Pénzt ne adj neki!A vásárlást ha tudod ugy oldjátok meg, hogy mész te is!!
Próbálj meg nem azzal törődni, hogy át lettél vágva, hanem örülj hogy apa leszel.Egy dolgot viszont jegyezz meg, a gyerek semmiről nem tehet!Ő már meg fog születni,ha akarod ha nem!Apára gondoskodásra lesz szüksége!!
a bíroság ki fog röhögni
előző vagyok... és az anyja tudja az egész sztorit?
ha elveszed, boldogtalan leszel. a gyerek legyen közös felelősség, de ne kösd ehhez a nőhöz az életed.... boldogtalan lennél.
Hát te tényleg szemét vagy. A gyerekedről beszélsz, amikor azt mondod, hogy nem kell neked, és hogy legszívesebben elvetetnéd a pároddal, aki meg a gyereked anyja. Nem lennék a helyedben, amikor 20 év múlva rád vágja az ajtót a gyerek, hogy apa, akkor nem kellettem, most is tűnj el, most se kelljek (amikor esetleg majd senkid se lesz, csak ez a gyerek, benne van a pakliban).
Tudod, mit tudsz tenni? Elmenni, ha kell, munkásszállóra, de a családodat hagyd békén(hiába fáj, előbb kellett volna gondolkozni)!
Még hogy bíróság! Majd jól kinevetnek ott, és meg is érdemled, mert a gyerekcsináláshoz kettő kell! Ha nem szeretted az asszonyt, akkor hagytad volna ott időben, és nem du.gogatni kellett volna!
Vállald a következményeket, és lépj le, ha földönfutó leszel, akkor az leszel, és ha a gyereket innentől kezdve soha nem fogod látni, csak majd ha 20 év múlva meglesed az egyetemen, akkor azt is te csináltad magadnak!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!