Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 18 ő 23 éves. Sok az 5 év korkülönbség?
Én 18/F vagyok, ő 23/N. Szerintetek ez az 5 év mennyire sok?
Működhet ez a kapcsolat ettől függetlenül?
Azért érdekes ez a helyzet, mert a nő az idősebb.
nem sok, de egy 18 éves srác még általában túl gyerek egy komoly kapcsolathoz, majd elválik.
24/F
Köztünk csak 3 év van, de működik. Ő 20/fiú én 23/lány. 4,5 éve vagyunk együtt.
Szóval működhet.
Szerintem ez egyén függő. Ha hosszútávon gondolkodsz, akkor lehet, hogy nem fog működni. Mert ha ő pl. gyereket akar később, te még akkor is túl fiatal leszel hozzá vagy pl. ha összeköltöztök és te még tanulsz, miből fogod magad eltartani? Én nem jártam volna fiatalabb sráccal, és nemcsak azért, mert megszólják egyes emberek az ilyen kapcsolatokat. Még azt a 6 évet is keveslem néha, amivel a férjem idősebb nálam, mert a fiúk később érnek - akármilyen komolyak is.
23/L
A szerelem mindent legyőz. Még a korkülönbséget is. Ha igazán, tiszta szívből szeretitek egymást, nincs gond, bár számomra kicsit furi, h a fiú a fiatalabb és a lány az idősebb :)
Sok sikert a kapcsihoz!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!