Az Anyukám elítéli a raszta hajat. Mit tegyek?
De ismeri a barátodat? Mert akkor tudhatná hogy milyen, és attól hogy a haja megváltozott még ugyanaz marad aki eddig is volt.
Egyébként hány éves vagy? Mert ha már nem vagy gyerek akkor mond meg neki hogy ne szóljon bele, nem az ő barátja, nem neki kell hogy tetszen...
Igen az a fő hogy te szeresd így.
Engem nem hatott meg mit mondott anyám a pasijaimról. egyenesen tetszett amikor láttam hogy nem bírja a fejét:D
ha meg nem engedi be akokr valahol máshol ismertesd őket össze. :) nyugi sztem közönség elött nem fog titeket cinkelni!!:D
Majd megszokja anyukád, talán egy kis idő kell neki, az enyém is ilyen volt, megjelent a barátom és azt kérdezte "ezt meg honnan szedted össze?", nagyon nem tetszett neki, és el akart tiltani tőle, de nem adtuk fel és végül is összeismerkedett anyum a barátommal, rájött hogy nagyon rendes és jófej.
Szóval várj amíg hozzászokik, ha nem engedi be akkor menjetek el valahova. Idővel változni fog anyud hozzáállása. Csak türelem.
Köszi a válaszokat! Első válaszadónak: 17 éves vagyok...
Egyébként azt vettem észre, hogy Anyum egyébként sem nagyon szereti a srácot, bár azt mondja semmi baja nincs vele... Mindenesetre remélem nem lesz ebből nagyobb probléma. :S
Köszi a válaszokat! :)
Szia! Tapasztalatból mondom,hogy majd megkedveli ;)
Én egy rasta lány vagyok és a barátom készítette a hajam aki szintén rasta és az elején nem engedték meg nekem se,meg lenézett anyukám meg a barátomat is és most eltelt 2hónap és már minden jó minden szép és még anyunak is megtetszett a hajam, szóval ne csüggedj, majd hozzászokik a kedves mama ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!