Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem enged tovább lépni?...

Miért nem enged tovább lépni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 évig voltunk együtt,fél éve szakítottunk és neki kb ennyi ideje van uj barátnője. Egy hónappal szó volt arról h kibékülünk,de nem tette. Én bele törödtem,nem kerestem. Most el kezdett olyan helyekre járni ahova én,és folyamatosan mondja h akkor rossz döntést hozott,engem szeret.. Bár a barátnője még mindig meg van. Rám van írva h használj ki nyugodtan,vagy mI? Szeretném elhinni h igazat mond és engem szeret,de csak azt látom h meg van a barátnője,és mást csajt próbál felszedni-azt mondta azért próbűálta meg felszedni(nem jött össze neki),mert én aznap este pofon vágtam-mert azt mondta engem szeret,és ha kibékülök vele akkor otthagyja a barátnőjét-és ez sértette az önérzetét. Annyira érzem h csak arra kellenék neki,tartom magam. De így olyan nem jó h felszakítja a régi sebeket. Egy hónappal ezelött elhottem minden szavát,h szeret és otthagyja barátnőjét,mégsem tette. Az én önérzetemmel mi lesz? Az le van szarva? Mit csináljak? Én csak szeretnék,tovább lépni,de így nem megy h keresi velem a kapcsolatot :( pedig ezerrel elkövetek mindent h ne kelljen találkozni :(
2009. dec. 5. 02:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén: Szerinted ki fog nevezőre térni helyetted? Ez a magánéleted, te döntesz, hogy hiszel-e neki vagy sem.

Egyébként én is voltam ilyen helyzetben, akkor volt egy barátom, de azóta újra együtt vagyunk. Egy próbát szerintem megér.

2009. dec. 5. 02:44
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
nem éri meg ez egy gyökér!
2009. dec. 5. 02:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
nem szabad belemenni. ha a szemed előtt nőzik, melletted még inkább csinálni fogja csak a hátad mögött alattomban. hidd el, teljesen tönkre fogja tenni az önbecsülésed. keress valakit, aki nem teszi tönkre a kettőtök közötti bizalmat
2009. dec. 5. 06:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Dugni akar.
2009. dec. 5. 06:51
 5/19 anonim válasza:
100%
Keress egy másik pasit ... olyat akit szeretni tudsz, és segít elfelejteni ezt az egész badarságot. Mert ez a srác tényleg csak tönkre teszi az önbecsülésed! Randizgass...attól majd megjön:):)
2009. dec. 5. 07:16
 6/19 A kérdező kommentje:

02:44- annyira szeretnék neki hinni,de igy nem tudok. Ha azt látnám h nincs nője,és h tényleg akar,mert szeret...de nem. Jó neked,nagyon irigyellek

06:11-Tudod,az zavar az egészben,h azért csinálja h kiprovokálja h megtudja h én mit érzek. Elötte játszom a keményet,h már nem érdekel,pedig nagyon is.

06:51- az a szomorú h én is érzem,és bármennyire szeretném én is és vágyok uttána folyamatosan elutasítom

07:16- azt hiszem nem jól vagyok összerakva,de nekem nem megy az h randizgatok vkivel,és közbe az exet szeretem.

Én csak szeretnék végre tovább lépni,de így nem tudok ha ő igy felveszi velem a kapcsolatot.

Egy hónappal ezelöt nem engem választott,én akkor ugy döntöttem ennyi,ideje tovább lépni,és most ezt játssza velem...

2:59- :) Én is állandóan ezt mondogatom magamnak,h ne csábuljak el.

2009. dec. 5. 08:15
 7/19 A kérdező kommentje:

Már azt fontolgatom h szólok a barátnőjének h legközelebb akkor ő is jöjjön arra a szórakozóhelyre vagy mit tudom én)mert a barátnője ilyenkor otthon alszik,nem aza bulizós típus),mert inkább nézegetem kettőjüket,mint azt hallgatni h szeret,és ha visszamegyek hozzá akkor otthagyja a barátnőjét. Ahol lakok,az az egyetlen normális szórakozóhely,amit szeretek-ő nem is szereti azt a zenét,mikor jártunk akkor is utált oda járni,nem is értem miért teszi. Már annyiszor elutasítottam,meg folyamatosan bunkózok vele....

meg már az is eszembe jutott h többet nem megyek arra helyre,és inkább itthon rohadok hétvégente,elöbb utóbb csak leszokik arról a helyről,nem?

Légy szíves adjatok vmi tanácsot,mit csináljak? Köszönöm

2009. dec. 5. 08:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
túlbonyolítod a saját életed. Keress egy másik pasit( mert te tudsz mást már szeretni a leírottakból) , akinek az oldalán feszítve mki felé azt közlöd: "én továbbléptem."
2009. dec. 5. 09:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
ja, és a mostani barátnőjét ne nagyon keverd bele. Majdcsak rájön, hogy a pasija egy jellemtelen gy.ökér.
2009. dec. 5. 09:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
azt meg mellékesen:, hogyha megint összejöttök, akkor veled lesz ez a jellemtelen, tedd-ide tedd oda gyerek.Megér neked ennyit a következő nőjéig??!
2009. dec. 5. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!