Miért nem enged tovább lépni? Mit tegyek?
Őszintén: Szerinted ki fog nevezőre térni helyetted? Ez a magánéleted, te döntesz, hogy hiszel-e neki vagy sem.
Egyébként én is voltam ilyen helyzetben, akkor volt egy barátom, de azóta újra együtt vagyunk. Egy próbát szerintem megér.
02:44- annyira szeretnék neki hinni,de igy nem tudok. Ha azt látnám h nincs nője,és h tényleg akar,mert szeret...de nem. Jó neked,nagyon irigyellek
06:11-Tudod,az zavar az egészben,h azért csinálja h kiprovokálja h megtudja h én mit érzek. Elötte játszom a keményet,h már nem érdekel,pedig nagyon is.
06:51- az a szomorú h én is érzem,és bármennyire szeretném én is és vágyok uttána folyamatosan elutasítom
07:16- azt hiszem nem jól vagyok összerakva,de nekem nem megy az h randizgatok vkivel,és közbe az exet szeretem.
Én csak szeretnék végre tovább lépni,de így nem tudok ha ő igy felveszi velem a kapcsolatot.
Egy hónappal ezelöt nem engem választott,én akkor ugy döntöttem ennyi,ideje tovább lépni,és most ezt játssza velem...
2:59- :) Én is állandóan ezt mondogatom magamnak,h ne csábuljak el.
Már azt fontolgatom h szólok a barátnőjének h legközelebb akkor ő is jöjjön arra a szórakozóhelyre vagy mit tudom én)mert a barátnője ilyenkor otthon alszik,nem aza bulizós típus),mert inkább nézegetem kettőjüket,mint azt hallgatni h szeret,és ha visszamegyek hozzá akkor otthagyja a barátnőjét. Ahol lakok,az az egyetlen normális szórakozóhely,amit szeretek-ő nem is szereti azt a zenét,mikor jártunk akkor is utált oda járni,nem is értem miért teszi. Már annyiszor elutasítottam,meg folyamatosan bunkózok vele....
meg már az is eszembe jutott h többet nem megyek arra helyre,és inkább itthon rohadok hétvégente,elöbb utóbb csak leszokik arról a helyről,nem?
Légy szíves adjatok vmi tanácsot,mit csináljak? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!