Hinnél egy ilyen üzenetnek?
Jött a mobilomra egy sms, és a következő áll benne:
012345678 (egy telefon szám) a férjed szeretője voltam ha nem hiszed hívd föl a telefon számot és meghallod ha fel veszi!
Próbáltam hívni de ki van kapcsolva a telefon, amiről jött az sms azt pedig nem veszik föl!
Mindkettő szám titkos, szóval nincs egy adatbázisban sem!
Nem tudom ezt elhinni, de ez a "bizonyíték" elég gyanús és egyértelmű!
Nagyon ideges vagyok- már most nem is tudom mi lesz ha fel hívom és a párom hangja fog felcsengni.
Egyenlőre nyugtatom magam hogy biztos valaki szórakozik de félek az igazságtól.
Ti mit tennétek????
B terv ha most rögtön fel ébresztem a férjem, de nem akarom " elijeszteni" ha ne talán még is igaz!
13 éves házasok vagyunk, van két gyönyörű szép lányunk!
Lehet hogy a házasságunk nem egy hűdehude de ez számomra meglepő
lol mekkora hülyeség már, nekem egy csaj(lehet hogy nem) írt egyszer msn-en hogy a mostani barátom előző nője volt akit csak kihasznált stb stb és hogy majd meglátom hogy engem is kidob :D xD
bocs de ezen én csak nevetek :D
ha meg komolyan elgondolkodtál ezen, akkor gondold át hogy hogy viselkedett a férjed mostanában vagy hogy gyanús volt e valaha is, egy megcsalást sem egyszerű eltitkolni hát még szeretőt tartani...
Én visszaírnék egy sms-t arra a számra amiről jött.
Írjon valami konkrétumot, mert nem hiszed el. A szám ki van kapcsolva, stb...
Ha ír valami konkrétumot, amit csak olyan ismerhet, aki közel áll a férjedhez, akkor....
50-50%
Mindenesetre higgadtan próbálj cselekedni.Egy család többet ér ennél.
Szerintem is gondolkodj azon voltak - e jelek az elmúlt időszakban.
Lehet hogy valakinek szúrja a szemét a békességetek.
Most nem kissé van gyomor idegem, és azt gondoltam el hogy fel hívom a számot holnap, és magam járok utána a dolgoknak!
Ha Isten úgy akarja vagy így vagy úgy fog lódulni az életem.Nem tudok semmi másra gondolni csak hogy ez nem kamu!
Azon kattogok hogy fel kell hívnom, természetesen nem a saját számomról, de meg kell tennem és bízok abban hogy ez csak valami hülyeség.
Intim dolgot kerdezz,amit olyan tud aki volt a pároddal
Igyál citromfű teát,nehogy rosszul legyél az idegtől!!!!
Hé nyugi, az az első dolog.
Ne te írj konkrétumot, hanem az, aki az sms-t is írta!
Te csak kérjél tőle valamit. Írj neki vissza. Pl.: "a szám ki van kapcsolva. Nem hiszem el. Írj valamit amitől elhiszem"
Egyenlőre csak gyanú van. Lehet csak valami rosszakaró! Ameddig nem bizonyosodsz meg róla, addig tekintsd ártatlannak! Persze beszélhetsz is a férjeddel, de egyenlőre nem tenném. Meg gondold át, egyáltalán lehetséges-e, lett volna e a férjednek alkalma egyáltalán találkozgatni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!