Szerintetek van ideális kor a szülésre? Ha igen, akkor melyik kor az?
Az első gyermekemet túl korán szültem: 18 évesen. Együtt nőttünk fel. Azt hiszem, túl lazán vettem az anyaságot.
Az utolsót 37 évesen, ez meg túl késő.:) A terhesség, szülés borzalmas volt! A babázást viszont sokkal jobban élvezem és azt hiszem, felelősségteljesebb is lettem.
Szia! Más az a kor, amit az orvosok ideálisnak vélnek, és más az, ami személyre bontva esetleg az ideális
Te egyéni véleményt kértél, és eén erre válaszolok. Neked.
Szerintem az az ideális kor gyerekszülésre, amikor megvan hozzá az alkalmas partner a szülőszerepre, megtemtetted hozzá a gyermekvállaláshoz szükséges tárgyi feltételeket, megélted már a számodra fontos dolgokat, testleg alkalmas vagy rá (még), és szívből várod a gyermeked érkezését.
Én 35 évesen szültem, előtte 1 évvel találtam meg a számomra igazit, megépült a családi házunk, az érkezéséhez fontos dolgokat meg tudtuk vásárolni, és anyagilag bevállalhatjuk azt, hogy én 3 évig normális pénzt nem keresek....De már tervezzük a tesót, mert a gyermek nagy boldogság. Bármikor is érkezik. Én leírtam most Neked a személyes véleményem. De mások története is tanulságos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!