Meg lehet menteni még a házasságunkat?
Miért akarod ezt megmenteni?
A leírásod alapján ez nem egy párkapcsolat, hanem egy egymás mellett élés. Én nem gondolkoznék egy pillanatig sem.
Szerintem te vagy a hibás, hogy még mindig benne vagy ebben a házasságban. Igazából a te helyzetedben azt tesz meg veled a másik, amit te engedsz neki.
Nem a pasit kell hibáztatni, hiszen ő ilyen, megmondta, ha neked ez nem tetszik, ott kell hagyni. Nem igazán értem mit szeretnél, hogy mi milyen tanácsot adjunk? És ez nem függ össze azzal, hogy neked milyen hibáid vannak. Ha tökéletes lennél, akkor is nőzne. Ő ilyen és kész. Lehet hogy más nővel másmilyen lenne, de te te vagy. Ha nem akarod magad tönkre tenni, elhagyod még ma. De ha vele maradsz akkor ne jajveszékelj hogy milyen rossz neked, mert te hagyod hogy ilyen helyzetben legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!