Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokszor idegesít párom kislány...

Sokszor idegesít párom kislánya és ez csak rosszabb lesz, tudom ő nem tehet semmiről, de ez csak rosszabb lesz mit tanácsolnátok? Elég zavaros sajnos, Többi lent.

Figyelt kérdés
Páromnak van egy 6 éves kislánya. Az anyja lassan 3 éve nem látogatja. Sokszor vagyok páromnál, elég jól kijövök a kislánnyal, nagyjából hallgat is rám de sokszor nincs hangulatom hozzá. Általában ha este ott vagyok mindig azt akarja, hogy én fürdessem le. Ha nincs kedvem hozzá egyszerűen csak nem megyek át. Alapjáraton nincs baj vele, de sok dolog viszont idegesít. Például reggel ha ott alszok nem hagy aludni, állandóan rohangál a lakásba, normál hangerőn nem tud beszélni szinte mindig ordibál. Az óvónő szerint logopédushoz és pszihológushoz is el kellene vinni, mert kicsit le van maradva a többiekhez képest. Mivel nagyon nem foglalkoznak vele ezért mindig amikor ott vagyok csak vele kell foglalkozzak. 2 percig nincs nyugtom tőle. 3 éve vagyunk együtt párommal, de ezt most kezdtem el jobban érezni. Azt hittem el fogom tudni fogadni őket, de párom sajnos tett róla hogy ne bízzak már benne...pont mikor ezek a dolgok jártak a fejembe, hogy mit is csináljak...teszteltem a múlt héten egy +-at...:S Holnap megyek dokihoz, de 1 hete késik úgyhogy tuti baba lesz a dologban. Örülök is meg nem is, nem tudom mi lenne a helyes út.
2013. nov. 3. 08:18
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
42%
Benne vagy 3 éve egy rosszul működő kapcsolatban, együtt sem éltek, erre még védekezni és luxus. Én tényleg nem értem, hogy lehetnek ennyire felelőtlen emberek, te is meg a párod is kezet foghatook, megérdemlitek egymást. Már rég ott kellett volna hagyni ezt a pasit, nem majd gyereket szülni neki. A 6 éves kislányt is sajnálom, de az elsősorban nem a te sarad, a párod minősíti, én már ezért sem értem, hogy tudsz egy ilyen emberrel együtt lenni, aki a saját gyerekét nagy ívben lesz*rja, azt hiszem ez mindent elárul az illető felelősségtudatáról, érzelmi intelligenciájáról.
2013. nov. 3. 12:17
 42/60 anonim ***** válasza:
89%

#41:

Óvszerrel védekeztek.

2013. nov. 3. 12:25
 43/60 anonim ***** válasza:
0%

Ha óvszerrel vedekeztek volna , nem maradt volna terhes, ezt szögezzuk le. Hazudik , lehet meg maganak is. Most meg azzal áltatja magát, hogy majd összeköltözés után a pasiban felebrednek az apai ösztönök. Azert teszi ezt, mert ö mindenkeppen akarja ezt a babát es ezt a kapcsolatot, lesz ami lesz.

Ezert maradt terhes is. De nem ö az elsö nö a törtenelemben, aki igy rontja el az eletet es nem is az utolso

Majd ö is hatrahagyja esetleg a gyereket es menekulöre fogja

Ki tudja mit hoz a sors

2013. nov. 3. 12:33
 44/60 anonim ***** válasza:
0%
Most rájött a szülhetnék minden áron most szep a ferfi jó a ferfi aztan majd egy ev mulva megint irni fog h önallotlan, önzö , apanak nem valo, eletkeptelen pasi
2013. nov. 3. 12:36
 45/60 A kérdező kommentje:
Kössz a sok elb...szott válaszaitokat! Tanácsot kértem nem kioktatást! Azt majd én eldöntöm, hogy szerintem ez mennyire jó vagy nem jó. AZ A BAJ A MOSTANI "NŐKKEL", HOGY OLYAN QVA NAGY AZ ÖNÉRZETETEK A SEMMIRE. Persze az a legegyszerűbb, hogy osszuk le a másikat, meg hogy mekkora gyökér ez a pasi stb...Nem véletlen van ilyen qva sok a válás is, mert 0 tolerancia, 0 elfogadás 0 kommunikáció van az emberekben és mindenki olyan jól tudja osztani az észt másnak csak épp a saját élete egy nagy 0!! Ha kialakul valami konfliktus egyből menekülni kell. Ha valami baj van már rúgjuk ki a pasit, fújjj mert mindig csak a férfi lehet a hibás aztán savanyodhattok meg 50 évesen egyedül.
2013. nov. 3. 12:54
 46/60 anonim ***** válasza:
21%
Helyes! Te tudod jobban! Csak igy tovabb
2013. nov. 3. 12:59
 47/60 A kérdező kommentje:
Innentől kiszálltam, annak az 1-2 értelmes embernek köszönöm a véleményét! A többieknek meg figyelmébe ajánlanám az oldal címét: gyakoriKÉRDÉSEK. Kérdésre általában arra irányuló választ szoktunk adni. "Sokszor idegesít párom kislánya és ez csak rosszabb lesz, tudom ő nem tehet semmiről, de ez csak rosszabb lesz mit tanácsolnátok?" Ergo arra szerettem volna választ kapni hogyan tudnék változtatni, mit tanácsolnátok hogy ez változzon. Nem hinném, hogy ezért a torkomnak kellene ugrani. Látszik, hogy csak kötekedni meg észt osztani jártok fel nagy unalmatokban.
2013. nov. 3. 13:01
 48/60 anonim ***** válasza:
6%

Megmondtuk , hogy szallj ki a kapcsolatbol mert a ferfi nem ugy nez ki, hogy helytallna ferjkent, apakent. Ez az igazsag, sajnalom, hogy nem tudtuk azt valaszolni, amit szerettel volna hallani.

Elöre sajnalom a gyerekedet, mert ugy nez ki, hogy vegul csak anyukad nyakan fogsz kikötni vele. Szemétség a gyerekeddel szembe, egy ilyen helyzetbe belevonni , bele szülni!

De ha majd ez megtörtenik, irhatsz a gyikra, hogy hat nem tudtad, hogy ez lesz remelted megvaltozik a " párod"

Semmivel sem vagy jobb mint az elözö " anyuka" ha ilyen helyzetbe szulsz

En tudom h ezt most nem akarod hallani hanem azt hogy ugorj bele , probald meg

Hiaba utalsz, ez az igazsag es csak segiteni akartunk

2013. nov. 3. 13:18
 49/60 anonim ***** válasza:
96%

#48:

Ha van valaki, aki csak feszültséget levezetni jött ide, az te vagy. Nálad rosszindulatúbb, korlátoltabb embert régen láttam itt a Gyakorin, pedig ez nagy szó. Segíteni azzal tudtál volna, ha hallgatsz. Remélem, most jól érzed magad, van minek örülnöd...

Kérdezô:

Szerintem azzal segíthetsz a helyzeten, ha beszélsz a pároddal, és elmondod neki, hogy ez a helyzet így nem maradhat. Merj határozott lenni, mondd el neki, hogy ha családdá akartok válni, ahhoz ô is kell. Félgôzzel, felelôsségvállalás nélkül nem fog menni...

A kicsi lány esetében pedig be kell fejezni a "barátkozást". Vagy felnôttként, egyfajta anya-gyerek kapcsolatban mûködtök tovább együtt, vagy bele fogsz dilizni. Igenis, ha idegesít, szólj rá, irányítsd, ez ugyanúgy a kapcsolatotokhoz kell tartozzon, mint hogy megfürdeted. Jobb elôre tisztázni a dolgokat, mint utólag hadakozni mindenért.

A kislány is valódi csalàdra vàgyik, minden gyerek erre vágyik, hidd el! Egy családban pedig az anyának joga van rendre szoktatni a gyereket, ha az pl. egész nap kiabál...

Ehhez persze kell a párod is. Neki is azt kell akarnia, amit neked. Ha azonban azt gondolod, hogy ez reménytelen, és ha a párod teljesen mást akar, akkor valóban inkább most érdemes lépni. Egy kapcsolatban ugyanis nem csak az egyik fél dolga a kompromisszumkészség, hanem mindkettôé.

2013. nov. 3. 13:42
 50/60 anonim ***** válasza:
79%

Te jó ég!

Szegény kérdező ide jön tanácsot kérni, erre egy csomóan neki esnek, hogy nem szereti a kislányt!

Nem fejtette ki elég érthetően, hogy ő 1000-szer többet tesz egy vad idegen gyerekért, mint az apuka és az anyuka együtt? És még ő a rossz?

"Az én párom pont azt mondja, hogy szeretné a babát."

Sajnos, ahogy valaki már írta ezt csak azért mondja, hogy a mostani gyerekének megmaradjon az ingyen bébiszitter.

(és ne haragudj, nem akartalak megbántani, de én is voltam már hasonló kapcsolatban)

Valaki írta, hogy találkozott már ilyen kapcsolattal, ahol apuka letojta a kislányt, így az új nő aki 200%-ot teljesített, lett a gyerek számára a haver, és a végén már levakarhatatlan volt.

Na igen. Ilyen voltam én is.

Tényleg mindent, de mindent megtettem a párom kislányáért, és igenis tud rettentő mód idegesítő lenni, és amikor szóltam neki, hogy most fáradt vagyok, vagy nincs kedvem most játszani, még a párom nekem esett, hogy nem igaz, hogy nem tudok vele egy kicsit foglalkozni!

Volt olyan, hogy 12 óra munka után még túlóráznom kellett, mire hazaértem majdnem megfagytam, alig vártam már hogy leüljek, mikor is pont kinézett a kislány, hogy mikor jövök. Szóltam neki, hogy mit keres itt kint a hidegben én is majdnem megfagyok, erre a párom a háta mögül tök megvetően (mintha az én gyerekem lenne, és 1 hétig buliban lettem volna)

odaböfögi, hogy: Hát téged várt, már órák óta!

2013. nov. 3. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!