Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ötletetek? Jó lenne...

Van ötletetek? Jó lenne olcsón megúszni a karácsonyt, de szeretném ha kreativ lenne. (személyes, saját készítésű ajándékok)

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap összeszedtem a gyakorikérdések válaszait az olcsó karácsony témakörben. íme:

fényképalbum vagy képkeret

ékszer

keresztszemes hímzés

Fuszerolaj. Egy szép üvegbe teszel pl. mustármag, koriander, bors, szárított egész paprika stb. öntesz rá étolajat.

asztali naptárt a képeinkkel, boxeralsóra írtam vicces dolgokat puffy festékkel (kreatív hobby bolt, ha megvasalod felpuffad), fotóalbum a képeitekbol + idézetek, átlátszó üveg képtartó, amit feldíszítesz üvegfestékkel és beleteszel egy viccel vagy szép képet magatokról, a díszítéstol függoen.

Süss mézeskalácsot, vagy kekszet, amit cukormázzal díszítesz. Celofánba becsomagolod, szép szalaggal átkötöd.

sál+sapka

turkálók - ruha, táska!

saját készítésu potpourri

fürdosó 300 Ft-ért

karikatúra

párnát a közös fotótokkal

örökmozgó

saját készítésu szív alakú párna

mécses

füstölo+tartó

- köthetsz sálat, sapkát,kesztyut, szobamamuszt

- gyöngybol (hobbibolt) fuzhetsz karkötot, láncot, mobiltelefonra díszt, kulcstartót, cippzár húzójára díszt, táskára díszt,

- készíthetsz hajcsatot: "üres" csatot hobbiboltban kapsz, ragaszthatsz rá gyöngyöket, vagy szárított és lakkozott gyümölcsöket (pl.narancs és citromszeletek)

- varrhatsz mobiltokot, papírzsebkendotartót, nesszeszert

- kerámiafestékkel díszíthetsz egyszínu növénytartó kaspót vagy vázát (Ikeaban kaphatók nagyon olcsó, de szép, egyszínu darabok)

pénztárca

mikrofonos headset

origami

naptár

betlehem

szerencsefa (drót, gyöngy)

könyvjelzo kifestve

gipsz képkeret, feketére festve, közepére kínai írásjel

préselt falevelek

Tudom, nincs egységesítve, így kopiztam ki, ötletadónak mindenesetre jó lehet.

2009. nov. 13. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

preselt falevelek:))) Ezen jot nevettem!

En friss falevelet gondoltam:)

2009. nov. 13. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
16%

Turkálóból ruha.

Nyilván nem saját készítésű, de ha úgy vesszük, hogy mondjuk végigjársz 10 turkálót, még egy pont jó, és pont neki való ruhát találsz, akkor azért abba már nagyon benne van a te munkád is.

Egy jó, az adott emberhez illő ruhát találni, pedig ténylegesen kreatív munka.

2009. nov. 13. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nagyon szép ajándéktárgyakat lehetne készíteni szalvétatechnikával!

Kreatív Hobby boltokban sokféle fából készült terméket árulnak nagyon olcsón (adventi naptár, teafiltertartó, zsebkendőtartó, tálca, kenyereskosár, képkeret, falióra, varródoboz, kulcstartó szekrényke, CD-tartó, stb.)...

Ezeket nagyon egyszerűen lehet bevonni szép szalvétákkal vagy akár egyszerűen lepácolni...

[link]

[link]

[link]

[link]

Sokféle ötlet teljes elkészítési leírással :

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 14. 00:35
 5/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi, sok ötletet kaptam!
2009. nov. 14. 12:29
 6/8 anonim válasza:

Szia

Én szerintem ha nőnek is akarsz neki szép nyakláncon csinálj.Olcsón megtudod csinálni veszel gyöngyöket azok nem drágák és netröl lenézel valami szépet és meg próbálod megcsinálni mert találni fogsz olyan oldalakat pl:googléba beírod tippek gyöngyfüzéshez

Remélem sikerülni fog.

2009. nov. 20. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
színes virág drótból és harisnyából?? nagyon szép
2009. dec. 9. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:
thanks
2010. dec. 22. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!