Volt már egyszeri kalandod nős férfival? Megbántad?
Nem bántam meg.
Egy alapos szexet akartam csak valakivel, és meg is kaptam.
Nem volt se kedvem se időm játszani a pszichológust, hogy miért teszi, és mit szól az asszony, bla bla... Az az ő dolga, oldja meg ő.
Volt, de sokáig tartott 7 évig.
Megbántam , a mai napig bánom , bár visszacsinalhatnam.
4es vagyok.
5ös!
Már miért lenne gerinctelen a kettes?
Én is úgy vagyok vele, hogy ha a másik félnek van valakije, akkor neki kell tekintettel lenni a párjára, nem pedig nekem. Amennyiben nekem (is) van párom, rá nekem kell tekintettel lennem. Szóval...
Igen, Hitler kéne ide, hogy kiirtsa a cigányokat!
Az meg, hogy a drága nős férfi is akarja, az nem baj, mi? Mindig csak a bizonyos harmadik fél a r*banc... megerőszakolja a pasit, vagy mi? Gondolkodjál már egy kicsit! Könnyű Katit táncba vinni... Aki képes megcsalni a feleségét, az pont annyit is ér... pont jó arra, hogy kielégítsen pár csajt :D
Megcsalásnál a megcsaló fél és a harmadik fél is egyformán hibás.
A megcsalás bűn, és aki részt vesz benne, akár kerítőként, akár résztvevőként az bűnős. Erkölcsi értelemben persze.
Ahogy rablásnál nem csak az a bűnős, aki a pisztolyt fogja, hanem az is, aki kiterveli, és az is, aki a menekülő autót vezeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!