Van helye a megbocsátásnak?
Aki egyszer megüt,az utána is meg fog ütni..Én a verést nem bocsájtanám meg,mert nem utólag kell sírni,hogy bocsika,de a gyengébb nemet megütöm,de tényleg nem akartam..Ha velem történne ilyen,ennek nem érdekelne a pasas akármennyire sír utánam..Nem beszélve arról,hogy flörtölsz másokkal,mert egy flörtnél is több törődést kapsz egy idegentől mint a párodtól..Félre ne értsd nem az a baj,hogy flörtöltél valakivel,hanem az a gáz,hogy a pasasod nem lát ebből mást csak "megcsalást".Pedig rá kéne jönnie,hogy te sem kacsingatnál más fiúk felé,ha a pasasod megadná azt amire vágysz..Szerelmet,kedvességet,udvarlást.Ehelyett mit kapsz? Pofont..
Lépj le amíg tudsz..
Bizonyos feltételekkel én is megtudnék neki. Csak időre van szükségem. Mikor utánam jött, mondta neki, hogy már szó szerint félek tőle.
Egyik ismerősöm szerint, aki jól ismer mindkettőnket, ki fogunk békülni, csak meg fog csalni, hogy visszaadja a flörtöléses dolgot. Ennél már az is jobb, ha elhagy. Azt sem tudom, együtt vagyunk-e még vagy sem. Ő sem tudja.
Érkezik majd sok olyan válasz,hogy "egypofon nem pofon" meg a nő ütve jó..nem igy szó szerint,de rengeteg iylet olvastam már itt,hogy x és y egy jólmüködö párkapcoslatban élnek csak épp y félholtra veri a gyerekek előtt x et. Cska azt tudom neked elmondani,hogy nálam repülne a pofon után bárki.
Az egy másik tészta,hogyha mással flörtölsz mért vagy vele?
Szerintem a kapcsolatotok ezek alapján egy bullshit.
Ahogy elnézem ez egy elég erőszakos fickó, ha hall valamit, ami nem tetszik neki. Mi az, hogy erőszakkal próbál visszavinni és betuszkolni a kocsiba? Meg a pofon?! Ha komolyan szeretne, akkor ilyet nem tenne. Az én barátom akkor se ütne meg, ha tényleg megcsalnám.. Tényleg ne erőltesd a dolgot, mert ez a "kapcsolat" a jövőben csak árthat neked. Nem tudom hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt.
De ha azt látja, hogy ezeket az erőszakoskodásokat elnézed neki, akkor onnantól kezdve kicsit el fog vele szaladni a ló..
Elhiszem, hogy voltak szép pillanataitok is, de nem véletlen sodródtatok el igáig. "Akarásnak nyögés a vége.."
Szia!
Ahogy már előttem is írták, azonnali lapát. Ha egyszer megüt, akkor máskor is elő fog fordulni, és egyre gyakrabban, hisz te mindig meg fogod bocsájtani ezt neki. Meg ha már amúgy is mással flörtöltél, akkor nincs is mit megbocsájtani, hisz nem kapod meg azt, ami neked kell, ami neked JÁR! Hidd el nekem, nem ő az igazi!!! Fel a fejjel, megtalálod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!