Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van helye a megbocsátásnak?

Van helye a megbocsátásnak?

Figyelt kérdés
Nos, ma összekaptunk a kedvesemmel - épp náluk voltunk - és azonkívül, hogy lecsitrizett, azt mondta öltözzek fel, és takarodjak haza. Nagyon bántott, hogy így beszélt velem, hát felöltöztem, és elindultam. Kirohant utánam a lépibe, erőszakkal akart visszavinni a lakásukba. Nem akart hazaengedni. Megkarmoltam, erre ő megütött (pofont kaptam). Ezerszer elnézést kért, persze én csak sírtam, hogy hogy történhetett ez meg. Nagy nehezen eljöttem, telefonon megkértem, hagyjon békén, örökre. Utánam jött kocsival. Végül is abban egyeztünk meg, nálunk alszunk. Mire felért, már nyugodt volt (bár az utcán is többször erőszakkal próbált meg a kocsiba tuszkolni.) Belátta, hogy igazam van, hogy egy pofon megbocsáthatatlan. Teljesen magába zuhant, majdnem sírt. Haza kart menni, mondtam, hogy várjon 5 percet. Elmondtam neki, hogy flörtöltem valakivel, de nem csaltam meg, csak amikor ő nem figyelt rám, jött ez a 3. személy, és jó volt, hogy ő törődik velem. Ezek után már nem tud bennem bízni, szerinte is abba kellene hagyni az egészet. Hazament. 1 óra múlva írt sms-t, hogy nem tud nélkülem aludni. Felhívott később, kértem, jöjjön vissza. Megállapodtunk, hogy holnap megbeszéljük. Gondolkoztam,van-e értelme. Én félek tőle, hogy megint megüt, rettegek bármit is elmondani. Ő meg attól fél, hogy megcsalom, vagy elhagyom valaki miatt. Mindketten mondjuk, hogy "soha többé nem fordul elő", de ez közhelyesen hangzik.
2009. okt. 26. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
100%

Aki egyszer megüt,az utána is meg fog ütni..Én a verést nem bocsájtanám meg,mert nem utólag kell sírni,hogy bocsika,de a gyengébb nemet megütöm,de tényleg nem akartam..Ha velem történne ilyen,ennek nem érdekelne a pasas akármennyire sír utánam..Nem beszélve arról,hogy flörtölsz másokkal,mert egy flörtnél is több törődést kapsz egy idegentől mint a párodtól..Félre ne értsd nem az a baj,hogy flörtöltél valakivel,hanem az a gáz,hogy a pasasod nem lát ebből mást csak "megcsalást".Pedig rá kéne jönnie,hogy te sem kacsingatnál más fiúk felé,ha a pasasod megadná azt amire vágysz..Szerelmet,kedvességet,udvarlást.Ehelyett mit kapsz? Pofont..

Lépj le amíg tudsz..

2009. okt. 26. 23:25
 2/76 anonim ***** válasza:
100%
én megtudtam neki, bár felesleges volt.nem ő volt nekem az igazi.
2009. okt. 26. 23:27
 3/76 A kérdező kommentje:

Bizonyos feltételekkel én is megtudnék neki. Csak időre van szükségem. Mikor utánam jött, mondta neki, hogy már szó szerint félek tőle.

Egyik ismerősöm szerint, aki jól ismer mindkettőnket, ki fogunk békülni, csak meg fog csalni, hogy visszaadja a flörtöléses dolgot. Ennél már az is jobb, ha elhagy. Azt sem tudom, együtt vagyunk-e még vagy sem. Ő sem tudja.

2009. okt. 26. 23:29
 4/76 A kérdező kommentje:
Ismeri azt, akivel flörtöltem, attól félek, felkeresi. Pedig ő aztán semmiről sem tehet.
2009. okt. 26. 23:30
 5/76 anonim ***** válasza:
100%

Érkezik majd sok olyan válasz,hogy "egypofon nem pofon" meg a nő ütve jó..nem igy szó szerint,de rengeteg iylet olvastam már itt,hogy x és y egy jólmüködö párkapcoslatban élnek csak épp y félholtra veri a gyerekek előtt x et. Cska azt tudom neked elmondani,hogy nálam repülne a pofon után bárki.

Az egy másik tészta,hogyha mással flörtölsz mért vagy vele?

Szerintem a kapcsolatotok ezek alapján egy bullshit.

2009. okt. 26. 23:42
 6/76 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elnézem ez egy elég erőszakos fickó, ha hall valamit, ami nem tetszik neki. Mi az, hogy erőszakkal próbál visszavinni és betuszkolni a kocsiba? Meg a pofon?! Ha komolyan szeretne, akkor ilyet nem tenne. Az én barátom akkor se ütne meg, ha tényleg megcsalnám.. Tényleg ne erőltesd a dolgot, mert ez a "kapcsolat" a jövőben csak árthat neked. Nem tudom hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt.

De ha azt látja, hogy ezeket az erőszakoskodásokat elnézed neki, akkor onnantól kezdve kicsit el fog vele szaladni a ló..

Elhiszem, hogy voltak szép pillanataitok is, de nem véletlen sodródtatok el igáig. "Akarásnak nyögés a vége.."

2009. okt. 26. 23:55
 7/76 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a kapcsolat már soha nem lesz a régi. Egy flörtöt nem kell elmondani a barátodnak, naponta többször is flörtölünk, pillantással, érintéssel, szavakkal, sokszor nem is tudatosan. De a legtöbbször nincs mögötte semmi....Ilyen az emberi természet. Ezzel hogy elmondod, csak feleslegesen teszed féltékennyé, az pedig ugyanúgy mint a harag, rossz tanácsadó. Ha valaki pedig képes egy pofonra, akkor többre is, és máskor is. Az valahol rejtett agressziót takar, ami máskor is előtörhet. Lehet jobb lenne más barátot keresned, és elengedni egymást.
2009. okt. 26. 23:56
 8/76 anonim ***** válasza:
100%
nem kérdés, azonnali lapát.
2009. okt. 27. 00:02
 9/76 anonim válasza:
100%

Szia!

Ahogy már előttem is írták, azonnali lapát. Ha egyszer megüt, akkor máskor is elő fog fordulni, és egyre gyakrabban, hisz te mindig meg fogod bocsájtani ezt neki. Meg ha már amúgy is mással flörtöltél, akkor nincs is mit megbocsájtani, hisz nem kapod meg azt, ami neked kell, ami neked JÁR! Hidd el nekem, nem ő az igazi!!! Fel a fejjel, megtalálod :-)

2009. okt. 27. 00:20
 10/76 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan dolog, amiert nincs bocsanat. Az ilyet nem lehet veletlenul, vagy ,,csak felindulasbol" tenni, mert olyan nincs, hogy veletlenul verek valakit el. Ha meg a felindulas a mentseg, akkor te os tudhatod, hogy millio nezetelteres fog lenni meg az eletbe, es ha mindenikre igy fog majd reagalni, akkor gondolom nem kell neked ez a pasi.
2009. okt. 27. 03:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!