Számodra mi volt a legszomorúbb és a legfájdalmasabb felismerés amire a családoddal kapcsolatban ráeszméltél?
Hogy anyámnak csak akkor vagyok jó,ha pénzt adok,vagy segitek bármiben,ha nem,akkor magasról tesz rám.
Így inkább megszakitottam vele minden kapcsolatot,azóta boldogabb vagyok.
az emberi képmutatás és az, hogy pénzért bármire képesek lennének a családtagok egymással szemben.
az egymás szemébe való belehazudás, mindennek való elhordása a másikat a háta mögött.
a nem megfelelő kommunikáció.
édesanyámmal világ életemben semmit nem tudtam megbeszélni, semmit. csak neki lehet igaza és körülötte mindenki rosszul csinálja az életét csak ő nem. ha pénzre van szüksége, akkor jó vagy neki, de különben egy telefont nem ejt meg feléd. minden problémámra az volt a válasza, hogy oldjam meg! kb két hónapja egy veszekedés miatt nem beszélünk egymással. lehet, hogy ez szemét lesz tőlem: de nekem így sokkal jobb, nyugisabb, persze nem normális ez az állapot, azt nézve, hogy apukám halott és így ő az egyetlen szülőm, de ez van.
ahol ő megjelenik ott csak baj történik.
A szüleim fiatalon elhunytak, magamra hagytak.
Az akkor 11 éves öcsémet felneveltem, gyámja lettem.
Most is nagyon hiányoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!