A barátom egy roma családdal barátkozott össze. Nem akarom, hogy valamibe belekeveredjen a párom. Hogyan szakíthatnám el tőlük? (Ez nem kamu! )
ma 18:11
mint írtam,ezzel kifejtettem hogy miért alakult ki bennem a rossz vélemény a romákról.....
#17 írta le miért nem lehet bennük bízni, félelmetesek! Hosszú távon előjön belőlük a romaság.
Azt írod, néha úgy érzed nincs is párod, akkor? Mire vársz?
Óvatosan el kéne szakítani tőlük. (nem lesz jó vége!)
"A volt felesége kisemmizte a cuccát kidobálta az utcára és ezek az emberek fogadták be." - ha a Kérdező párjának egy csepp gerince is van, természetesen ilyen embereket nem hagy ott a világon semmiért és senkiért, mert ezek az emberek bebizonyították, hogy rájuk számíthat a bajban. Mért hát bemutatta a maga valóját a Kérdező párjának az az embercsoport is, ahova az ex felesége tartozik, meg ezek az emberek is. Ez ennyi.
Kérdezőnek viszont kellő türelemmel arra nagyon jó esélye van, hogy a párjával mindenféle konkrét dologban megtaláljon egy olyan egyensúlyt a párkapcsolata és a barátai között, amivel mindenki elégedett.
Minden nációban van rossz és jó ember. Ugyanúgy köztünk magyarok közt is vannak primitív, bunkó, agresszív emberek ...
Ha ez a roma család rendes, és miért ne lenne rendes, ha befogatták a párodat, akkor nem kell eltiltani, de én érzek a dologban egy olyant, hogy lehet, hogy "vonzódik" a cigányokhoz, mert azt mondtad, hogy rongyokban kezd járni ... Nem? Az is ehet, hogy vonzó lett neki a roma kultúra ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!