Működhet egy kapcsolat külön kasszán, ha az egyik fél sokkal többet keres?
Rezsit,kaját közösen fizetni,a többit meg önállóan!
Az hogy többet keres,az még nem azt jelenti,hogy többet kéne
belefizetnie,mint a másik!
Nekem volt olyan kapcsolatom,hogy én kerestem a többet,én hülye hagytam is h kihasználjon párom.
Folyton én hívtam meg őt,én vásárolgattam neki,majd végül a szememre hányta,hogy fizethetnék többet a rezsibe,mert ő kevesebbet keres,nekem meg több pénzem van,így igazságtalan......
ma 15:02
1. vagyok
És erről a másik fél tehet?
Nyilván nem hagynám hogy leszakadjon róla a ruha,vagy nem mondanám hogy ha elmegyünk vhová,hogy fizess te!
Ha kevés pénze lenne,de nem is vásárolgatnék neki össze-vissza......
ma 15:10
Ja hogy ruha,smink,parfüm....stb
El kéne gondolkodni,hogy most eltartatni akarja magát?
Kifizeti jogosan a rezsi felét,ok!kész!El van intézve,az extra dolgokat meg vegye meg a pasi???
Nem. Ha házasok, vagy akár csak együtt élnek, akkor a kasszának is közösnek kellene lenni.
A rezsire, háztartásra szánt pénzt hó elején külön tesszük, és mindketten saját zsebpénzünket is kivesszük. A többi marad (mindkettőnké) a bankban. Ha bármelyikünk nagyobb dolgot akar venni, azt csak akkor veszi meg, ha előtte megbeszéljük.
Egy kapcsolatban nincs enyém-tied, és bizalomnak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!