Létezik, hogy csalódom az egész környezetemben? Van ilyen, hogy jogosan Mindenkire "haragszom"?
Azért tettem fel a kérdést,mert bár a baj nem jár egyedül,na de ennyire? Mivel ma arra jutottam,hogy kb. Mindenkire haragszom,elkezdtem gondolkodni azon,hogy külső szemmel azt mondanám annak aki így érez,hogy nézzen csak befelé,mert ilyenkor nem létezik,hogy körülötte Mindenki "hülye",csak Ő a normális.Én most kb. mégis ezt érzem....
Persze azért sarkallatosan fogalmaztam,hogy érthető legyek,azért is az idézőjelek - mert azok erős kifejezések,de röviden ez az alaphelyzet most.
Nem bírom már egyedül a bajaimat,de úgy látszik,valójában egyedül vagyok.
Ez a "bajban ismerszik meg a barát" esete? Hogy volt más is,aki ilyenkor jött rá arra,hogy tök egyedül van? Köszi!
Van ilyen, hogy mindenkire haragszom. Van ilyen, hogy mindeni hülye körülöttünk.
Nem birod egyedűl a bajaidat, szívesen meghallgatlak!!!!
Igen, voltam. Tudtam, kik a barátaim. Volt az életemben egy időszak, amikor a barátok le sem szartak. Mert cikis voltam nekik. Jöttek olyanok, akikről nem feltételeztem, hogy emberségesek, mellettem állnak. Új barátaim lettek...
Régiek pedig hiába akarnak már velem barátkozni, nem kellenek. Mert akkor nem álltak mellettem. Nem hívtak magukkal, mert a kemótol kopasz lettem, nem bírtam a szagokat, piát, és semmit. Az ember soha nincs egyedűl....
Csak rosszul választja meg a társaságát.
Köszönöm a válaszaitokat,nagyon jól esnek....
Igazából azt nem tudom,hogyha Mindenki tudná,hogy mi bajom van,ki az aki segítene,mert pont azokra nem számíthatok,akiknek mesélnék a gondjaimról.Másoknak ki nem nyitnám a számat.Tehát akikre úgy érzem nem tartozik.De akik nem tudják mi bajom,azokkal is tele a hócipőm.:) Viszont azok csak a kisebb nehézségek....
Ilyen lelkiállapotban,amiben pedig mostanában vagyok nem tudok nyitni új társaság felé és őszintén szólva nem is nagyon mernék.... De majd ha ebből sikerült,akkor ezek szerint egyedül felállnom,majd akkor talán,óvatosan....
Köszönöm szépen mégegyszer!
"nem létezik,hogy körülötte Mindenki "hülye",csak Ő a normális"
Pedig törvényszerű, hogy a többség téved.
De hát itt mesélhetsz a gondjaidról.
Szívesen hallgatlak én is.
Hétfőn menj el az első könyvesboltba vagy könyvtárba és olvasd el: Rhonda Byrne: A Titok, Az Erő, A Varázslat c. könyveit
Szerintem biztos sokat tudna segíteni rajtad. :)
Azt hiszem, itt már akkor négyen vagyunk azonos életérzéssel.
Elmegyünk sétálni? Pesti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!