Kezdenél olyan nővel aki két 3 év alatti kisgyermeket nevel egyedül? Kort, indoklást írjatok légyszíves!
Kizárt!
Az indoklást inkább megtartom magamnak!
33/F
Tudod mivel jár két pici gyerek?
Ha igen és nem fogsz azért felháborodni, hogy a nappalok é az éjszakák nagy része az ő istápolásukkal telik el, ha szereted a nőt és így is el tudod fogadni akkor kezdj vele. Ha ez neked nem fér bele akkor ne húzd a nő agyát mert csak megbántod.
nem igazán. Van 1 akinek egy gyereke van, de vele is csak dugni akarok most :D
mondjuk ki tudja hogy alakul
de egyébként a normális férfiaknál benne van az ösztön hogy a saját vérvonalát adja tovább, nem szivesen foglalkozunk más kölykével.
Aztán lehet hogy az a nő olyan, hogy bármilyen hibájával együtt elfogadnám mert egyszerűen elbűvölt
24F
Nem. 16-22 közötti lányokat keresek, s nem hiszem, hogy rögtön két gyerekkel kéne indítanom az életem.
Bár, szerintem nem is a célkorosztályú válaszolókhoz tartozom :)
18
Utolsó nem biztos, hogy félnek csak mindenki sajátra vágyik, ezért írtam én azt, ha lenne már gyerekem akkor igen.
Azzal is számolni kell, hogy van 2 gyereke én is szeretnék két gyereket de négy gyereket már nem tudnák eltartani. Az meg, hogy más gyereke miatt lemondjak a saját gyerekemről nekem nagy áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!