Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, akik között újra lángolt a szerelem? Bővebben lent
Nagyon sokat vitáztunk a párommal, és úgy döntöttem, oda költözök a mamámhoz 2 napra. Ezalatt a két nap alatt hidegült el a kapcsolatunk, hogy most is furcsán viselkedünk egymással. Szeret, de már nem lángol a szerelem ezt mondta, és érzem is. Hamar költöztünk össze. fél éve vagyunk együtt.
Olyanok tanácsára lennék kiváncsi, akik hasonló helyzetben voltak. Mit csináltál, hogy ne csak a szeretet, hanem lángoló szerelem lett újra??
Ha valakik passzolnak egymáshoz, akkor mindegy mennyi idő után költöznek össze.
Ha igazán szeretnétek egymást akkor nem hidegülnétek el.
Vagy lehet az "unalmas",szürke hétköznapok miatt lett ez?
Régen mit/miket csinálgattatok, amikor még meg volt a "tűz" ?
Talán azt kellene most is, hisz valami csak megváltozott, de az is lehet, hogy a sok civódással kiöltétek a másikból az érzelmeket és már csak szimpla barátok vagytok egymásnak.
OLYAN VÁLASZOKRA VAGYOK KIVÁNCSI, AKIKNEK SIKERÜLT ÚJRA LÁNGRA LOBBANTANI A SZERELMET!!!
Amikor elköltöztem 2 napra, akkor csak a haverjaival lógott... engem telibe sz*rt. És megszokta hogy haverozik, de előtte elég volt neki heti 2x is haverozni... most meg menne mindennap. tegnap költöztem vissza...
Valamit lehet tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!