Ellaposodás női oldalról?
Hűha.
Lehet, hogy vaj van a nő fején.
Lehet, hogy anyós pajti beszélte tele annyira, hogy az már..
Lehet, hogy elkövetett valami ellened, akár sorozatban is és egyszerűen eltávolítja magát tőled.
Le kellene ülnötök ezt megbeszélni. Finoman kérdezgesd. Ha valami oda nem illőt mond, jön a kulcskérdés: Miért? Húzd addig a szálat, míg ellő nem jön a végén az elefánt (tehát a probléma gyökere)
vond meg tole a figyelmet. szep fokozatosan, de azert eszrevehetoen. a nok ezt nem birjak. ne kerdezgesd milyen volt a napja, egyszeruen tegyel ugy mint akit nem erdekel mi van vele. nem kell bunkonak lenni, csak KOZOMBOSNEK. ezt rohadt gyorsan eszre fogja venni. ha meg felti a kapcsolatotokat es megerzi hogy elveszti ami az ove, lepni fog. akarja majd a figyelmed ujra. es tenni fog erte.
ha meg csak megkonnyebbules lesz neki hogy vegre nem vagy a nyakan, akkor meg ugyis mindegy.
nem viszed te kicsit túlzásba??? Hónapforduló?????
Moziba 'viszed', nem ketten együtt mentek?? A házimunka meg számodra kegy és nem közös feladat?
Szerintem kicsit sok vagy, vegyél vissza. Nem kell annyi ajándék.
ha ő nem egy romantikus alkat, akkor ne várd, hogy az legyen, várd meg, míg ő kezdeményez.
Na ilyet sem hallottam még, hogy egy nőnek a férfi figyelmessége "sok" legyen.
:)
Az a kerdesem eloljaroban, h mindig ilyen volt?
Ajanlom figyelmedbe Dr. Gary Chapman irasat a szeretetnyelvekrol.
Ez roviden annyirol szol, h kulonbozo modon szeretunk es szeretunk szeretve lenni.
Egy kapcsolat nagyon sok tenyezon all vagy bukik. Tobbek kozott ide tartozik az is, h hogyan fejezzuk ki a szerelmunket, szeretetunket a masik embernek illetve hogyan fogadjuk azt.
Ha mindig ilyen volt, akkor egyszeruen rosszul valasztottal.
Ha idokozben mregvaltozott, akkor valoszinuleg mar nem szeret, vagy nem annyira.
hidd el, van olyan, hogy sok vagy, kis nyugalomra vágyik valaki. A sok nyüzsgés is bosszantó lehet.
Én mondjuk h.lyét kapnék, ha valaki kiteregetne helyettem, mert úgy szeretek teregetni, hogy minél kevesebbet kelljen vasalni. A kitakarítással nincs gond, ha mondjuk nem az asztaltörlő szivaccsal mosogatsz vagy az ágy alatt is porszívózol :)
A lényeg, hogy csökkentsd a figyelmességet.
Igazából több, mint 14 éve vagyunk együtt, és ez egy nagyon lassú erodálási folyamat. Alapvetően ő régen is ilyen volt, tán kivéve az első fél-egy évet. Talán az van, hogy én eddig türtőztettem magamat, de most kezd kijönni rajtam a hiányérzet némi több szeretetkifejezés és kedvesség iránt.
Tudjátok! Az, ami ha a férfiból hiányzik akkor egy szemét pernahajder, aki ne csodálkozzon, ha faképnél hagyják, ha meg a nőből hiányzik, akkor meg a férfi a sok és vegyen vissza magából. Persze! Ez így mindenképpen méltányos és igazságos :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!