Anya az ilyen? Megáll az eszem!
Ilyen anyósom nem legyen soha...
De szerencsére az enyém nem ilyen.Szivesen van az unokájával,és megérti,hogy néha szükségünk van a férjemmel kettesben egy kis kikapcsolódásra.Nincs ebben semmi rossz!!
Anyós az ilyen? Megáll az eszem...
Nálunk a nagyik felajánlották, hogy vigyáznak a lányra, menjünk kettesben pár napra valahova.
Nem lett igazad, de nem baj. A lényeg úgyis az, hogy utálhasd valami miatt a menyedet. Ez van.
Ha valaki gyereket vállal, még nem jelenti azt, hogy az elkövetkezendő 18-20 év alatt a gyerek rabszolgájává kell válnia. Egy hét nem a világ, ha neked terhedre vannak a kicsik, akkor mondd meg, hogy nem tudod vállalni őket.
Ez a te döntésed.
Hogy a fiatalok meg hogyan nevelik a gyermeküket, az az övék.
(Hmm... lehet, hogy nem véletlen "a jó anyós: porhanyós" szólás? )
Na, lehet lepontozni.
Uhh... én inkább vinném a gyerekeket, hogy Téged pihenjelek ki!
Úúúúúristen, 5 év után egy hetet csak a férjével akar kettesben tölteni! Jujj, most aztán megáll az élet! Ettől lesz szar anya?! Azt hittem, 1-2 hónapos babáról van szó...
Te is az a fajta anyós vagy, akiről a viccek szólnak! Brr... mázli, hogy az enyém nem ilyen!
szerintem normális ha egy pár egy kicsit kettesbe szeretne lenni pár napot. gondolom nem 2 havonta passzolják le.
és inkább örülni kéne,hogy így megbíznak bennetek. sok nagy mama azért panaszkodik mert nem láthatja eleget az unokáit
Na persze, rólad 20 évig le se szakadtak a kölykök, mi?Ha meg velük utaztak volna el, akkor meg gondolom az lenne a baj,hogy jaj, mi lesz szegény kislányokkal messzi idegenbe, miért nem hagyták őket inkább nálunk?
És mondd csak, akkor a fiad meg milyen apa, hogy esetleg ő is szeretné kipihenni a lányokat?Más nagyi összetenné a két kezét, hogy így rábízzák a kicsiket, és végre hosszabb időt lehetnek együtt.Különben meg, ha nem tetszik a dolog, akkor mi a fenéért vállaltad be ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!