Lassan 3 éve vagyok a párommal, de sajnos nem szeretne tőlem semmit. Se házaságot, se gyereket. Azonban most elkezdett udvarolni nekem egy férfi, aki még tetszik is és tudom, hogy vele teljesülne minden vágyam. Mit tegyek?
Csak pocsékolod a drága idődet. Aki szeret téged az szeretne veled családot.Főleg ennyi idő után. Az a férfi aki odáig és vissza van érted, már az első évtől kezdve állandóan azon nyaggat, hogy menj hozzá, és gyereket akar-tőled. Nem hogy 3 év után igy beszéljen.
Minden jót kívánok neked egy olyan kapcsolatban, ahol szeretnek, és hozzád akarnak tartozni az életed minden területén.
Édesem! Ugye azt tre sem gondolod komolyan, hogy három odavetett mondat alapján majd vadidegenek fogják itt neked megoldani az életedet. ha ennyire döntésképtelen vagy, akkor inkább egy barátnőddel beszéld emg a dolgokat, aki ismer téged is meg a párodat is, lehet kicsit nagyobb rálátása van a dolgokra, mint itt bárkinek is.
Azon meg nem kell megsértődni, hogy ha rosszul teszel fel egy kérdést, akkor buta, értelmetlen válaszokat kapsz.
Nincsenek itt buta válaszok. Itt buta és ribi kérdező van.
Persze, addig elevickéltél a kapcsolatodban, amíg nem jött az udvarló. Most már van alternatíva, mindjárt mehetnéked van a kapcsolatból. Hányok az ilyenektől.
Ha úgy választasz párt magadnak, hogy ki teljesíti minden vágyadat akkor várj pár évet míg kapcsolatod lesz.
Elárulom neked, hogy egyik ismerősömék 8 éve vannak együtt és nem házasok, a pasi nem akar házasságot, gyereket viszont igen. A nő elfogadta. Attól nem fogja otthagyni a férfit mert ő nem akar házasságot, neki
fontosabb a kapcsolatuk, mint, hogy emiatt szakítson.
Ja, és 3 évig nem tudtad mit akar a pasid?
Én csak annyit mondok még, hogy keress egy olyan pasit aki minden vágyadat teljesíti, de legyél BOLDOGTALAN, ha a fent írtak miatt szakítanál!!
11 Sokra megy a kérdező ezzel, ha csak a második helyen szerepel anyuci után.
én a helyedben lépnék. Semmi értelme éveket vesztegetni egy olyan kapcsolatra, amiben nem vagy igazán boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!