Ha ennyire nem tetszik, vegyél magadnak te másikat.
Vagy tett lakhatóvá, újítsd fel, alakítsd át stb.
2013. ápr. 8. 20:23
2/64 A kérdező kommentje:
A szüleimtől. Fel lett újítva, de így sem tetszik.Eladnám, de ők a társtulajdonosok....Tiszta szégyen, nem is merek elhívni ide senkit!
2013. ápr. 8. 20:28
3/64 anonim válasza:
Nem kell elfogadni az ajándékot.. Ha nem tetszik, meg égő akkor menj egy albérletbe vagy vegyél magadnak egyet.
Én a világ legboldogabb emberre lettem volna ha a szüleim anno annak idején vettek volna egy kis putrit (ahogy írod)
2013. ápr. 8. 20:29
4/64 anonim válasza:
Együttérzek veled, el is morzsolok pár könnycseppet....
Itt a válasz a pár nappal ezelőtti "Miért nem jó, ha elkényeztetjük a gyereket?" kérdésre.
2013. ápr. 8. 20:34
5/64 anonim válasza:
Ez van, közös lónak túros a háta.
De biztos, hogy nem tudnának jobbat venni, ha annyi pénzből, amennyibe a lakás került csak putrira tellett, akkor csak ugyanilyet kapnának.
2013. ápr. 8. 20:34
6/64 anonim válasza:
Ha a szüleid nem laknak benne, csak te egyedül, akkor add ki, ahhoz a pénzhez kicsit még hozzáraksz, és te is bérelhetsz egy jobbat.
2013. ápr. 8. 20:37
7/64 anonim válasza:
Szegénykém. Én egyet sem kaptam, még a sátramat is magamnak vettem, igaz, először Apuval ketten állítottuk fel.
2013. ápr. 8. 20:43
8/64 anonim válasza:
Ha ez egy élhetetlen putri, akkor add a szüleidnek a tulajdonjogodat (hiszen neked nem kell), és old meg úgy, ahogy az átlag fiatalok. Menj albérletbe, gyűjts sok pénzt, majd vegyél hitelre egy neked tetszőt!
2013. ápr. 8. 20:44
9/64 anonim válasza:
Atyaág de ostoba vagy. Más össze tenné a két kezét ha csak úgy kapna egy lakást... Szégyen vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!