Kit választanál a szüleidet vagy a barátodat?
Nézd Kérdező, a helyzet az, hogy fel kellene nőnöd... aki 27 évesen eltűri a szüleitől a "Munka után tesómat küldik értem és jönnöm kell haza és utána már sehova nem mehetek el." attitűdöt, arra azt kell mondanom, hogy az érzelmi intelligenciája valahol a 12 éves kornál járhat, mert ezt én már 16 évesen sem tűrtem volna el, egy percig se.
Ezen túl javaslom, hogy kezeld teljesen külön a szüleiddel való, és a barátoddal való kapcsolatodat, a szüleidet döbbentsd rá, hogy nagykorú vagy, és a világon semmi beleszólásuk abba, hogy mikor hova mégy és kivel létesítesz kapcsolatot. Ez egy dolog, független az adott sráctól.
A másik tök külön dolog meg, hogy a pároddal meg döntsétek el, hogy mi legyen a kapcsolatotok jövője...
Utolsónál a pont! :) Valószínűleg a szüleid is megbékélnének, ha egy normális, komoly, jól szituált, büntetlen előéletű pasit választanál magad mellé. :)
Én is úgy féltem a gyerekeimet a kisebbségtől, mint a tűztől! Különleges képességük van behálózni az embereket és kihasználni őket.
Jaj!! Mindig a származás!! Kíváncsi vagyok hogy futball huligánok között hány cigány van, és hány "magyar"??
Nem védeni akarom őket, de a cigók között is vannak rendes emberek!
Ha csak barát, akkor a a szüleimet-családomat. Ha élettárs, férj, akkor őt, mert már Ő a család.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!